JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Μοράτα: "Ήταν άτυχος ο Κιελίνι"


Ο Άλβαρο Μοράτα υποστήριξε μετά το τέλος του ματς ότι η Ντόρτμουντ άσχετα από τη βαθμολογική της θέση στην Μπουντεσλίγκα, είναι πολύ ισχυρή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο επιθετικός και σκόρερ του δεύτερου γκολ της Γιουβέντους στο 2-1 επί της Μπορούσια για τους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης, τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στη ρεβάνς.

«Κάθε φορά που νικάς, είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Ένα εκτός έδρας γκολ αξίζει πολύ, αλλά στο Ντόρτμουντ θα ανοιχτούν για να νικήσουν. Νομίζω ότι η θέση τους στην Μπουντεσλίγκα δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα της ομάδας τους. Έχουν δείξει ότι είναι πολύ ισχυροί στην Ευρώπη, έχουν φτάσει σε έναν τελικό και δυσκόλεψαν τη ζωή (σ.σ. της Ρεάλ) στα ημιτελικά».

Τέλος μίλησε και για λάθος του συμπαίκτη του Τζόρτζιο Κιελίνι : «Ήταν άτυχος, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ελπίζουμε να είναι δυνατός και να παίξει καλά στο επόμενο παιχνίδι μας. Θα πάμε να τα δώσουμε όλα, θα είναι πολύ δύσκολο επειδή το γήπεδό τους είναι ένα από τα πιο δύσκολα στην Ευρώπη και τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: