JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Αλέγκρι: "Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε"


Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έμεινε ικανοποιημένος από το παιχνίδι που έκανε η Γιουβέντους και τη νίκη κόντρα στη Ντόρτμουντ, δηλώνοντας πως δεν τρέφει καμία ανησυχία για τη ρεβάνς στη Γερμανία.

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί κερδίσαμε το παιχνίδι στην έδρα μας και πάνω απ' όλα, παίξαμε καλά. Είχαμε ορισμένα προβλήματα στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, όταν μας πίεσαν στο χώρο του κέντρου. Είναι κρίμα που δεχθήκαμε το γκολ, αλλά αυτά συμβαίνουν. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν λίγο καλύτεροι» δήλωσε αρχικά ο προπονητής των πρωταθλητών Ιταλίας, προσθέτοντας: «Ο Μπουφόν με δυσκολία χρειάστηκε να επέμβει μία φορά. Χρειαζόμασταν ένα τέτοιο ματς, γιατί στη Serie A δεν έχουμε μάθει να παίζουμε 70 λεπτά χωρίς τη μπάλα και να αμυνόμαστε. Στο δεύτερο ημίχρονο τα κάναμε και τα δύο. Είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά για μία ομάδα που μπορεί να πάει πολύ καλά στην Ευρώπη. Ξέρουμε όμως τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε στο δεύτερο ματς».

Αναφερόμενος στη ρεβάνς στη Βεστφαλία, εξήγησε: «Δεν ανησυχώ για τη ρεβάνς. Στο Champions League, ειδικά σε αυτό το επίπεδο είσαι απέναντι στις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και πρέπει να είσαι υπομονετικός και οργανωμένος αμυντικά. Πρέπει να βρεις τις αδυναμίες του αντιπάλου σου και να τις εκμεταλλευτείς».

Καταλήγοντας, πρόσθεσε: «Αυτό το παιχνίδι μας κάνει καλό γιατί δεν μπορείς πάντα να κυριαρχείς στα παιχνίδια. Σε τέτοια ματς, μπορείς να κυριαρχήσεις με το να μη δεχτείς γκολ και φτιάχνοντας φάσεις. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος κυριαρχίας».


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: