JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Ο Πογκμπά αξίζει περισσότερα από το Ρονάλντο.

Την άποψη πως ο μέσος της Γιουβέντους, Πολ Πογκμπά, αξίζει πολλά περισσότερα εκατομμύρια ευρώ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε ο μάνατζερ του Γάλλου, Μίνο Ραϊόλα.

Το καλοκαίρι του 2009 η Ρεάλ Μαδρίτης έβγαλε από τα ταμεία της 94 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, αυτό το χρηματικό ποσό θα το ξεπεράσει και μάλιστα κατά πολύ ο Πολ Πογκμπά όταν έρθει η στιγμή να πάρει μεταγραφή από τη Γιουβέντους προς κάποιο άλλο σύλλογο.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε με δηλώσεις του ο εκπρόσωπός του, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος τον χαρακτήρισε ποδοσφαιρική «Μόνα Λίζα».

«Κανείς από τους νεαρούς παίκτες που αγωνίζονται στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες δεν έχει τόσο σοβαρά τα πράγματα, όπως ο Πογκμπά. Και αυτό το έχει δείξει τόσο με τη φανέλα της Γιουβέντους όσο και με την Γαλλία. Δεν χρειάζεται να είσαι ο Αϊνστάιν για να καταλάβεις πως στο μέλλον θα αγωνίζεται σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Δεν ξέρω ακόμη αν το καλοκαίρι θα πάρει μεταγραφή σε κάποια άλλη ομάδα. Θα δούμε. Ωστόσο, μου έχει πει πως θέλει μείνει. Ίσως παραμείνει στη Γιουβέντους για ακόμη μία σεζόν. Είμαι σίγουρος πως θα πουληθεί πολύ περισσότερα εκατομμύρια ευρώ από τότε που ο Κριστιάνο πήγε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ρεάλ Μαδρίτης. Υπάρχει μόνο μία «Μόνα Λίζα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: