JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Αλέγκρι: "Σημαντικό να νικήσουμε χώρις να δεχτούμε γκολ"


Το ματς με τη Μπορούσια: για πολλούς είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν. Όχι όπως για τον Massimiliano Allegri. Όχι γιατί ο προπονητής της Γιούβε δεν γνωρίζει τη λεπτότητα του αγώνα, αλλά γιατί έχει την εμπειρία να γνωρίζει είναι το πρώτο ημίχρονο, στις δηλώσεις του ανέφερε: 

"Υπάρχουν ακόμα πολλοί αγώνες να παίξουμε και αύριο δεν είναι ένας τελικό, αλλά ένα ματς για το ποιά ομάδα θα περάσει στους 8, θα παίξουμε 180 λεπτά εναντίον μιας ομάδας που βρίςκεται σε μεγάλη φόρμα αυτή την εποχή. Είναι το πρώτο από τα δύο ημίχρονα. Γνωρίζουμε ότι έχουν ταχύτητα και τεχνική και τέσσερις επικύνδυνους επιθετικούς παίκτες και εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε να τους περιορίσουμε, κάνοντας έναν πολύ καλό αγώνα. Θα πρέπει να ισορροπήσουμε, μυαλό και τεχνική".

Αμέσως μετά μίλησε για τη χαμηλή θέση που έχει η Ντόρτμουντ στο πρωτάθλημα: "Είναι θέμα νοοτροπίας - λέει ο Allegri - νομίζω ότι είναι έκπληξη που η Μπορούσια δεν είναι στις τέσσερις πρώτες θέσεις. Είμαι πεπεισμένος ότι στο τέλος της σεζόν θα είναι κοντά στις πρώτες θέσεις. Ο Klopp έχει ανακατασκευαστεί την ομάδα στην Bundesliga και κάνει σπουδαία πράγματα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αν έχουμε κάτι κοινό; Δεν ξέρω, αλλά ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής. "

Η Γιουβέντους ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τους Γερμανούς γνωρίζοντας τη δύναμη τους, αλλά και τη δικής της: «Κανείς δεν σκέφτεται ότι υπάρχει κάτι περισσότερο από την Μπορούσια. Είναι καλή και οργανωμένη ομάδα, παίζουν καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Παίζουμε στο σπίτι μας και θα είναι ζωτικής σημασίας να μην δεχτούμε γκολ. Είμαστε δυνατή στην επίθεση μας και στη μεσαία γραμμή μας, αλλά ... Γνωρίζουμε ότι έχουμε μια εξαιρετική ευκαιρία να περάσουμε, αποκλείοντας μια ομάδα που σε διεθνές επίπεδο έχει κάνει σπουδαία πράγματα τα τελευταία χρόνια. "

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

εδο σε θελω αλεγγρη να αποδηξης οτη ησε καλητερος του κοντε