JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Μπουφόν: "Συναντάμε μια πολύ δυνατή ομάδα"


Ο Gigi Buffon έχει βιώσει πολλές προκλήσεις στο Champions League και σίγουρα δεν είναι εκείνος που θα φοβηθεί άλλη μια νέα πρόκληση και ένα ματς που θα τον οδηγήσει στους 8 του θεσμού. Σίγουρα, είναι στην ευχάριστη θέση να παίξει ένα παιχνίδι σαν αυτό, αλλά έχει την εμπειρία για να πάρει μόνο το καλύτερο από το παιχνίδι: «Ανάλογα με την ηλικία κάθε παίκτης, ζει την παραμονή αυτών των αγώνων με διαφορετικό τρόπο. Ένας νεαρός παίκτης σίγουρα έχει τον ενθουσιασμό και την επιθυμία να αναδειχθεί σε διεθνές επίπεδο. Οι πιο έμπειροι, αντίθετα, είναι υπερήφανοι και θέλουν να εξακολουθήσουν να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για τον ύψιστο στόχο. Στο αποδυτήρια μας υπάρχει η επιθυμία να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο αυτό το όνειρο. Γνωρίζουμε επίσης ότι θα συναντήσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία πριν από δύο χρόνια ήταν στον τελικό και φέτος είναι πολύ καλή στο θεσμό. Αυτό δείχνει ότι, πέρα ​​από τη θέση στο πρωτάθλημα, είναι σε θέση να δώσει το καλύτερο σε αγώνες με υψηλά στοιχήματα. Συναντιόμαστε με μία από τις καλύτερες ομάδες που μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. "

«Στην ομάδα υπάρχει η περιέργεια να δούμε αν έχουμε σημειώσει πρόοδο. Το Αυριανό παιχνίδι είναι λίγο, όπως εκείνα πριν από δύο χρόνια εναντίον της Σέλτικ ή Μπάγερν. Μετά την τελευταία "εκπαιδευτική άδεια», πήραμε το δρόμο προς την Ευρώπη τώρα και φιλοδοξία μας είναι να μετρήσουμε τον εαυτό μας στην Ευρώπη σε αγώνες υψηλού επιπέδου όπως αυτόν με την Μπορούσια. Σε σύγκριση με πριν από δύο χρόνια, ελπίζω ότι πολλοί από εμάς έχουν συνειδητοποίηση ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Μεγαλώσαμε σαν όμαδα. Δεν ξέρω αν είμαστε δυνατότεροι από τη Μπορούσια, αλλά έχουμε την περιέργεια να ανακαλύψουμε την αξία μας ».

Ο μεγάλος κίνδυνος για την άμυνα της Γιούβε είναι προφανώς ο Reus για τον οποίος μίλησε και ο Μπουφόν: «Είναι ένα  μεγάλο ταλέντο - είπε ο καπιτάνο της Κυρίας - Μπορεί να κάνει πολλά και να φέρει άνω κάτω έναν αγώνα για την ομάδα του σε όλα τα επίπεδα, επειδή έχει ιδιότητες άνω του μέσου όρου. Προέρχεται από έναν τραυματισμό που τον κράτησε αρκετό καιρό εκτός δράσης και ελπίζω να είναι λίγο «πεσμένος», γιατί αν ήταν 100% έτοιμος για εμάς θα ήταν ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα".

Τέλος ο Μπουφόν έκλεισε λέγοντας: «Θέλουμε να παίξουμε πολύ καλά στην επιστροφή μας στα νοκ άουτ παιχνίδια, πρέπει να δείξουμε αφοσίωση, εφαρμογή αυτόν που θέλει ο προπονητής και σωστή εμφάνιση - κατέληξε ο Μπουφόν - Θέλουμε τη νίκη, διότι σε αυτά τα παιχνίδια δίνει σε όλους το καλύτερο."

Δεν υπάρχουν σχόλια: