JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Γιουβέντους-Ντόρτμουντ 2-1, πήρε το πρώτο ημίχρονο η Γιούβε.

Η Γιουβέντους με τα γκολ των Κάρλος Τέβεζ στο 13' και Άλβαρο Μοράτα στο 43' κέρδισε τη Ντόρτμουντ και πήρε το πρώτο ημίχρονο. 


Η Γιουβέντους ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και κατάφερε στο 13' να ανοίξει το σκορ με τον Τέβες μετά από την ωραία συρτή σέντρα του Μοράτς και την ασθενεί απόκρουση του Βαιντενφέλερ γράφοντας το 1-0. Ωστόσο η χαρά των μπιανκονέρι δεν κράτησε πολύ και μετά από το λάθος του Κιελίνι (γλύστρισε) έδωσε την ευκαιρία στο Ρόις να ισοφαρίσει στο 18' σε 1-1. Στο επόμενο κομμάτι του ματς οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερο χρόνο στη μπάλα, όμως δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για καθαρή φάση. Στο 32' ο Πίστσεκ τραυματίστηκε και τη θέση του πήρε ο Γκίντερ, για να πάει ο Σωκράτης δεξί μπακ ενώ αναγκαστική αποχώρηση υπήρξε και για την Γιουβέντους με τον Πίρλο να αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα και να μπαίνει ο Περέιρα (37'). Ο Αργεντινός έδειξε σε καλή κατάσταση δίνοντας ενέργεια στους Τορινέζους. Στο 34' ο Μπουφόν έβγαλε με διπλή προσπάθεια το μακρινό σουτ του Σαχίν και ενώ η Μπορούσια είχε την κατοχή, στο 43' δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Ξανά στην κόντρα και ξανά από αριστέρα. Ο Πογκμπά βγήκε αυτή τη φορά και έκανε συρτή σέντρα, ο Χούμελς είδε τη μπάλα να περνάει από μπροστά του, ο Μοράτα να του στρώνεται και έκανε το 2-1.

Ο Σωκράτης αντικαταστάθηκε στα αποδυτήρια από τον Κιρχ και η Γιούβε βγήκε εμφανώς καλύτερη. Ο Μπονούτσι δεν πρόλαβε από κόρνερ (54') και ο Ιμόμπιλε σούταρε στον Μπουφόν (55') σε ένα δεύτερο μέρος που είχε περισσότερες τελικές. Ο Τέβες βιάστηκε και έκανε κακό τελείωμα (62'), με την επόμενη φάση να είναι μεγάλη για την ομάδα του Αλέγκρι, με τον Απάτσι να κάνει το σουτ από το ημικύκλιο και να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο τελευταίο κομμάτι οι Μπιανκονέρι έκλεισαν στα καρέ τους τους Γερμανούς, που ίσως βολεύτηκαν κάποια στιγμή με το 2-1. Ιμόμπιλε (74') και Μχιταριάν (76') δοκίμασαν την τύχη τους και η Γιουβέντους απείλησε με τον Τέβες, που βρήκε χώρο και έκανε το σουτ αλλά ο Βαϊντενφέλερ έδιωξε (77'). Στο 86' η Vecchia Signora έφτασε ξανά εκατοστά κοντά στο τρίτο γκολ αλλά μετά την πάσα του Μοράτα, ο Περέιρα με το αριστερό έστειλε τη μπάλα μόλις έξω από το δοκάρι.


JUVENTUS-BORUSSIA DORTMUND 2-1

RETI: Tevez 13' pt, Reus 18' pt, Morata 43' pt

JUVENTUS
Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Marchisio, Pirlo (37' pt Pereyra), Pogba; Vidal (41' st Padoin); Morata, Tevez (44' st Coman).
A disposizione: Storari, Caceres, Ogbonna, Llorente.
Allenatore: Allegri

BORUSSIA DORTMUND
Weindefeller; Piszczek (32' pt Ginter), Papastathopoulos (1' st Kirch), Hummels, Schmelzer; Gundogan, Sahin; Aubameyang,  Mkhitaryan, Reus; Immobile (30' st Blaszczkowski).
A disposizione: Langerak, Kehl, Ramos, Blaszczkowski, Kagawa.
Allenatore: Klopp

ARBITRO: Lahoz (ESP)
ASSISTENTI: Cebrián Devís (ESP), Diaz Pérez del Palomar (ESP)
QUARTO UFFICIALE
: Yuste (ESP)
ARIBTRI D'AREA
: Estrada (ESP) , Hernandez (ESP)

AMMONITI: 3' st Vidal, Pereyra 35' st
NOTE: Spettatori 41.182. Incasso 2.745.437 Euro, record assoluto alo Juventus Stadium

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου γιγαντα Κιελινι.

Unknown είπε...

κιελινι εδοσε το το κηπελο στην ναπολη εδοσε κε το γγολ στη ντορτουμ το πεναλτη στον ροναλτο πεχταρας οσο για τον ποκμπα ενα τσουβαλη με κοπρια ειναι η αξηατου τοχω πη πολες φωρες δεν ξερη μπαλα