JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Μάχη Γιούβε, Μπάρτσα και Σίτι για νεαρό Βραζιλιάνο.

Ο Πολ Πογκμπά ήταν μία επένδυση που έπιασε τόπο για την Γιουβέντους. Τόσο πολύ μάλιστα που η πιθανή πώλησή του θα βάλει στα ταμεία της δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.


Επειδή όμως των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, η Γιουβέντους φρόντισε να βρει και τον αντικαταστάτη του. Πρόκειται για τον 17χρονο Βραζιλιάνο μέσο της Φλουμινένσε Γκέρσον Σίλβα. 

Ο παίκτης παίρνει μέρος αυτό τον καιρό στο σχετικό παγκόσμιο πρωτάθλημα και τα πηγαίνει καλά με την Εθνική Βραζιλίας. 

Η τιμή του δε ανέρχεται ήδη στα 11εκ ευρώ, ποσό όμως σαφώς εφικτό για τη Γιουβέντους. Τον παίκτη βέβαια διεκδικούν και άλλοι ευρωπαϊκοί κολοσσοί όπως η Μπαρτςελόνα και ή Μάντσεστερ Σίτι.

Πρόκειται για επιθετικό μέσο, ο οποίος έχει τραβήξει αρκετά βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με την εθνική Βραζιλίας Κ20. Οι «μπιανκονέρι» ωστόσο  φέρονται να βρίσκονται σε θέση οδηγού για τον νεαρό άσο της Φλουμινένσε, ωστόσο υποστηρίζεται πως υπήρξε... σφήνα των Καταλανών.

Σύμφωνα με την «Globoesporte», ο Γκέρσον θεωρεί τους πρωταθλητές Ιταλίας ένα πολύ καλό πρότζεκτ για να χτίσει την καριέρα του, όμως η «Μπάρτσα» αποτελεί για εκείνον μία ομάδα που βρίσκεται... εκτός κόσμου.

Μάλιστα, στις τάξεις της Γιουβέντους ο 17χρονος Βραζιλιάνος θεωρείται αντάξιος διάδοχος του Πολ Πογκμπά. Το που θα καταλήξει είναι άγνωστο ακόμα, ωστόσο δύσκολα θα παραμείνει στη Λατινική Αμερική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: