JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Το Τρίτο αστέρι φέρνει αύξηση εσόδων 50%.


Το πρωτάθλημα με τον αριθμό 30 που κέρδισε η Γιουβέντους , θα αποφέρει περίπου στα € 50 εκατομμύρια στην ομάδα. Αυτό υποστηρίζει η καθημερινή οικονομική εφημερίδα «Il Sole 24 ore». Ο αριθμός αυτός, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, μπορεί να επιτευχθεί με την προσθήκη ενός μεγάλου αριθμού παραγόντων που θα καθιστούν ισχυρή την προώθηση προϊόντων της ομάδας από την κατάκτηση του Scudetto. 

Αν και δεν έχει οριστεί ακόμη η τιμή για τις νέες φανέλες της ομάδας που θα έχουν πάνω τους το τρίτο αστέρι και πολύ πιθανών και το ασημένιο αστέρι για τα δέκα κύπελλα Ιταλίας (αν καταφέρει η ομάδα να το κατακτήσει στις 20 Μαΐου), υπάρχει ήδη μια πολύ καθαρή αύξηση των εσόδων που σχετίζονται με την εμπορευματοποίηση και τη χορηγία της ομάδας. 

Η πρόσφατη σύμβαση με τζιπ που θα αποφέρει στην ομάδα το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ για τρεις σεζόν, αλλά και η επιστροφή στη διεθνή σκηνή θα επιτρέψει στη Γιουβέντους να αναθεωρήσει προς τα πάνω τις υπόλοιπες συμβάσεις με άλλες εταιρείες. Χάρη στα εμπορικά έσοδα που πήρε η Γιουβέντους από το νέο σπίτι της την περασμένη σεζόν (43 εκατ. ευρώ περίπου), ένα ποσό που αναμένεται του χρόνου να αυξηθεί κατά τουλάχιστον 10-20 τοις εκατό. 

Η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ , από το οποίο λείπει η Γιουβέντους δύο σεζόν, θα διασφαλίσει έσοδα τουλάχιστον 30/35 εκατομμύρια ευρώ. Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στην πραγματικότητα, η Γιουβέντους θα αυξήσει 50% τα έσοδα της και θα μπορεί να κινηθεί με πολύ μεγάλη ευχέρεια στην μεταγραφική αγορά του καλοκαιριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: