JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Moggi "To τρίτο αστέρι στο μέτωπο του Μοράτι"


«Το τρίτο αστέρι; Αν ήταν στο χέρι μου θα ήθελα να το βάλω στο κεφάλι του Μοράτι. Στο μέτωπό του. Όπως εκείνες που κάνουν την επίδειξη των νυχιών τους». Αυτό είπε ο Luciano Moggi , ο πρώην διευθυντής της Γιουβέντους σε γενικές γραμμές, μιλώντας στο «Mosquito» στο Radio 24 μιλώντας σχετικά με το θέμα. 

Ο πρώην γενικός διευθυντής της Γιουβέντους , μίλησε λίγο μετά τις δηλώσεις του προέδρου της  FIGC ΑΒΕΤΕ που είπε ότι είναι  έτοιμος να απαντήσει επίσημα στην Γιουβέντους, για το αν χρησιμοποιείται το τρίτο αστέρι στο νέο σήμα της.

Ο Moggi, στηρίζει τη στάση που κρατάει ο πρόεδρος Αντρέα Ανιέλι με την ιστορία των 30 τίτλων πρωταθλήματος: «Θα απαντήσω με ένα μόνο πράγμα: μπορείτε να ξαναδιαβάσετε όσα είπε ο Pallazzi, ο οποίος ουσιαστικά έκρινε την  Ίντερ, ένοχη για παραβιάσεις του αθλητισμού. Η Inter είναι αυτή που πρώτη είπε ότι ο Facchetti ήταν ένας άγιος, στη συνέχεια επεξεργάζεται παράνομες υποκλοπές. Αυτή είναι η Ίντερ του Μοράτι, ο οποίος κατέστρεψε τόσο πολλούς ανθρώπους με την Telecom» .

Ο Moggi παραδέχεται την στάση του Αντρέα Ανιέλι και είναι πού περήφανος γι’ αυτόν: «Φυσικά αισθάνομαι πολύ όμορφα, αισθανόμαστε συχνά, ακόμα και μετά το πρωτάθλημα. Το τρίτο αστέρι πρέπει να μπει στην φανέλα της ομάδας. Ο πρόεδρος έχει μάθει από μένα και τον  Giraudo, ήμασταν οι δάσκαλοι του», δήλωσε ο Μεγάλος Λουτσιάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: