JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Γαλατάσαραϊ-Γιουβέντους 0-0, οριστική διακοπή στο 32' λόγω χιονιού.

Χριστουγεννιάτικο τοπίο στην Πόλη με το ματς Γαλατάσαραι - Γιουβέντους να διακόπτεται οριστικά στο 32' εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης. Δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού από την UEFA. 

Από το ξεκίνημα του αγώνα στο «Türk Telekom Arena» το χιονόνερο έκανε πολύ δύσκολη τη ζωή των ποδοσφαιριστών και όσο η ώρα κυλούσε τα πράγματα γίνονταν όλο και χειρότερα. Στο 20λεπτο οι παίκτες έλεγαν στον διαιτητή να το διακόψει και αρχικά αυτό που έγινε ήταν να αντικατασταθεί η λευκή μπάλα με πορτοκαλί.
Τελικά στο 32' και ενώ από τον ουρανό έπεφταν ολόκληρα... κομμάτια που έκαναν γκελ στο χόρτο, ο Πέδρο Προένσα κάλεσε τους παίκτες και διέκοψε το ματς. Η UEFA έβγαλε ανακοίνωση και τα νεότερα αναμένονται ενώ άνθρωποι του γηπέδου ξεκίνησαν να καθαρίζουν το τερέν με ειδικά μηχανήματα τύπου... Ζωσιμάδων αφού οι γραμμές δεν φαίνονταν. Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια και οι άνθρωποι της UEFA βγήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο για να ελέγξουν το κατά πόσο είναι κατάλληλο να παιχτεί ποδόσφαιρο.Όταν επέστρεψαν κατέληξαν στο ότι δεν είναι δυνατόν να συμβεί αυτό.
Αν και ακόμα δεν είναι τίποτα επίσημο από την ΟΥΕΦΑ, ο αγώνας είναι πιθανό να γίνει αύριο Τετάρτη (11/12), (όπου θα συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη), ενώ σε περίπτωση που και πάλι οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή του τότε θα οριστεί νέα ημερομηνία από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Για να γίνει ωστόσο αύριο το παιχνίδι θα πρέπει ο διαιτητής να γράψει στο φύλλο αγώνα ότι διακόπηκε πριν το 30'. Διαφορετικά θα πρέπει να διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ πάντως, ο καιρός στη γειτονική χώρα αναμένεται να επιδεινωθεί τις επόμενες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: