JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Γιουβέντους στο Europa League.




Μετά τον αποκλεισμό από το Champions League,στη Γιουβέντους ρίχνουν το βάρος στο πρωτάθλημα όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν την  Σασουόλο στις 7.30μ.μ ώρα Ελλάδος.
Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, για να είμαι ακριβής,τη Δευτέρα 16 στις 12 π.μ. στη Νιόν,θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τη φάση νοκ-άουτ του Europa League. 
Κατά την κλήρωση της φάσης τον νοκ άουτ θα υπάρξουν γκρουπ δυναμικότητας με την Γιουβέντους να βρίσκεται στους αδύναμους από τις ομάδες που αποκλείστηκαν από το Champions League,με τις  Ajax,Μπενφίκα,Βασιλεία,Πόρτο,Σαχτάρ Ντόνετσκ,FC Viktoria Plzen να βρίσκονται στους ισχυρούς και να αποτελούν πιθανοί αντίπαλοι.
Η Γιουβέντους θα πρέπει να αποφύγει αντιπάλους όπως ηΣαχτάρ Ντόνετσκ (νικήτρια του 2009 και αντίπαλοςπέρυσι στο Champions League),η Βασιλεία (ο οποία νίκησε την Τσέλσι δύο φορές φέτος),την  Μπενφίκα ή τον Ajax.
 Προσοχή και στην Τότεναμ η οποία αν και βρίσκεται σε κρίση έχει πάρα πολύ καλό ρόστερ.
 Η φάση τον νοκ-άουτ του Europa League θα παιχτεί στις 20 και 27 Φεβρουαρίου,η Γιουβέντους θα αναγκαστεί να παίξει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της  και το δεύτερο εκτός.Επίσης δεν μπορούν να συναχθούν από κοινού ομάδες από την ίδια χώρα ή από την ίδια πόλη.
Επίσης στη κλήρωση της Δευτέρας η Γιουβέντους εκτός από τον αντίπαλο στους 32 θα μάθει και τον αντίπαλο στους 16,αν φυσικά περάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: