JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Γιουβέντους-Αβελίνο 3-0, εύκολο βράδυ και πρόκριση στους "8" του Coppa Italia.



Η Γιουβέντους πέρασε ένα εύκολο βράδυ με αντίπαλο την Αβελίνο για τους "16" του Coppa Italia στο Juventus Stadium κερδίζοντας με 3-0,παίρνοντας την πρόκριση για τους "8" χάρη στα τέρματα των Τζιοβίνκο (7'), Κάσερες (16') και Κουαλιαρέλα (35'). 


Ο Αντόνιο Κόντε βρήκε μια καλή ευκαιρία να αλλάξει τα 9/11 στη σύνθεση της ομάδας, οι οπαδοί της Αβελίνο απολάμβαναν το γεγονός ότι έβλεπαν την ομάδα τους στο Juventus Stadium και οι Μπιανκονέρι πήραν εύκολα την πρόκριση καθώς η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια. Το σκορ άνοιξε στο 7' με το ωραίο πλασέ του Τζιοβίνκο από το ύψος της περιοχής, για να γίνει το 2-0 στο 16' με προβολή του Κάσερες από κοντά μετά από εκτέλεση φάουλ.Όσο κι αν ήθελε η Αβελίνο να κάνει κάτι καλό δεν μπορούσε και στο 34' ήρθε και το 3-0 από την κεφαλιά του Κουαλιαρέλα, μετά από φάουλ του Τζιοβίνκο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουβέντους έριξε εντελώς τον ρυθμό και το μόνο αξιοσημείωτο ήταν η επανεμφάνιση του Σιμόνε Πέπε (είχε να παίξει από τον Νοέμβριο του 2012) καθώς πέρασε ως αλλαγή για το τελευταίο 10λεπτο.

Η Μεγάλη Κυρία θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στους "8" στις αρχές Ιανουαρίου όταν και θα γίνει το παιχνίδι ανάμεσα στις Σαμπντόρια με τη Ρόμα.


Juventus – Avellino 3-0: 

Σκόρερ: 6 'Giovinco, 16' Caceres, 35 'Quagliarella.

Juventus (3-5-2): Storari; Caceres, Ogbonna, Peluso; Motta (82′ Lichtsteiner), Padoin, Marchisio, Asamoah (69′ Bouy), De Ceglie; Giovinco (82′ Pepe), Quagliarella. A disposizione: Rubinho, Chiellini, Pogba, Tevez, Llorente, Barzagli, Bonucci, Isla. All.: Conte


Avellino (3-5-2): Di Masi; Izzo, Peccarisi, Pisacane; Zappacosta, D’Angelo, Togni (46′ Schiavon), Arini (72′ Angiulli), Millesi; Herrera, Castaldo (55′ Galabinov). A disposizione: Seculin, Bittante, Fabbro, De Vito, Abero, Massimo, Soncin, Biancolino.

2 σχόλια:

Vero Juventino είπε...

η πρωτη (εσωτερικη) μεταγραφη του χειμωνα ειναι ο πεπε.

Xristos είπε...

kai i defteri o eortazontas giovinco