JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Conte:«Δεν έπρεπε να αφήσουμε την πρόκριση για τον τελευταίο αγώνα».




Ο Antonio Conte θεωρεί ότι είναι τρέλα να παίζεις σε αυτό το γήπεδο, αλλά παραδέχεται ότι η Γιουβέντους "δεν θα έπρεπε να έχει αφήσει την πρόκριση στον τελευταίο αγώνα."

Η ήττα με  1-0 από την Γαλατασαράι άφησε την Μεγάλη Κυρία πρόωρα εκτός Champions League. 

Τ ο παιχνίδι που είχε ξεκινήσει χθες το βράδυ,ματαιώθηκε λόγω του χιονιού μετά από 32 λεπτά και συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα με ένα γήπεδο που φαινόταν να είναι σε ακόμα χειρότερη κατάσταση.

«Σίγουρα προσπαθήσαμε να έχουμε το παιχνίδι θέλαμε να αναβληθεί και συναντηθήκαμε με τον εκπρόσωπο της UEFA εκ των προτέρων,αλλά κανείς δεν ήθελε να μας ακούσει.

Ο Roberto Mancini δήλωσε ότι ήταν επικίνδυνο και εγώ συμφώνησα μαζί του, μου είπε: «Νομίζω πως είπε ναι." Δεν νομίζω ότι τα αγγλικά μου είναι τόσο άσχημα ... "δήλωσε ο  Conte στο Sky Sport Italia.

"Στο ημίχρονο επανέλαβα στον διαιτητή ότι δεν ήταν ασφαλές να παίξουμε σε αυτές τις συνθήκες. 

Ο Didier Drogba είπε ότι ήταν το ίδιο πράγμα και για τις δύο ομάδες, αλλά τόνισε ότι δεν μπορούσαν  να παίξουν ποδόσφαιρο.

"Έγω να επαινέσω τα παλικάρια, που τα έδωσαν όλα,σε μια κατάσταση όπου ήταν χάλια καθώς το παιχνίδι κατέφυγε σε μια φιλονικία ποδοσφαίρου. "

"Θα ήθελα να πω ότι ήταν λάθος μας να φτάσουμε στο τελευταίο παιχνίδι και να παίζουμε τα πάντα εδώ. Με ένα αξιοπρεπές γήπεδο,είμαι σίγουρος ότι θα είχαμε παίξει το παιχνίδι μας. Εμείς δεν θα μπορούσαμε να προβλέψουμε αυτές τις συνθήκες, έτσι ώστε κατά την άποψή μου, η έξοδός μας είναι άδικη,αλλά μπορούμε επίσης να κάνουμε τη ζωή δύσκολη για τους εαυτούς μας. "

Η Γιουβέντους τελείωσε τους αγώνες στο όμιλο με μόλις μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.Δεν κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε κανένα παιχνίδι,και το αποτέλεσμα της Κωνσταντινούπολης ήταν το πρώτο της χωρίς να σκοράρει.

Πάνε τώρα στο Europa League και η τελική θα παίζεται στο Juventus Stadium στο Τορίνο.

"Πρέπει να σκεφτούμε τώρα την Serie A και την απογοήτευση - και αυτό είναι μια απογοήτευση - πρέπει να μας ωθήσει στην εγχώρια αγορά. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων και στη συνέχεια θα αρχίσουν να σκέφτονται για το Europa League. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο μας, καθώς θέλαμε να κάνουμε το καλύτερο στο Champions League. 

Είχατε στόχο τον τελικό;Ρωτήθηκε ο Κόντε.Είσαι πιο αισιόδοξος από ότι είμαι!Απάντησε.

«Την περασμένη σεζόν είχαμε μια πάρα πολύ αργή εκκίνηση και τελικά φτάσαμε στην κορυφή του ομίλου με τρεις νίκες στο τέλος.Αυτή τη φορά δεν τα καταφέραμε.

«Ας μην ξεχνάμε αυτή την πλευρά αυξήθηκε από τις στάχτες των έβδομη θέση δύο φορές. Κερδίσαμε στην Ιταλία,δύο πρωταθλήματα στη σειρά και δεν πληρούμε τις προϋποθέσεις του τρέχοντος έτους, επειδή ήταν δικό μας λάθος, δεν έπρεπε να τα είχαμε αφήσει όλα στον τελευταίο αγώνα, όταν κάτι θα μπορούσε να συμβεί. "

"Μιλάμε για ένα παιχνίδι που παίζεται σε ένα χωράφι.

 Αυτό που μου έκανε να θυμώσω ήταν χθες το παιχνίδι ο διαιτητής το διέκοψε επειδή ήταν «επικίνδυνη» η διεξαγωγή του και ξαφνικά σήμερα δεν ήταν πλέον «επικίνδυνο». Ίσως θα πρέπει να βελτιώσω τα Αγγλικά μου, καθώς οι αξιωματούχοι δεν φαίνεται να με καταλαβαίνουν και πολύ καλά αυτά που του είπα.

"Ο μόνος τρόπος για να παίξουμε σήμερα ήταν να κλωτσάμε τη μπάλα όλο στον αέρα και να ελπίζουμε για το καλύτερο.Αυτό δεν είναι πραγματικά το είδος του ποδοσφαίρου που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε και το έχουμε δείξε. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: