JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Vidal:Είναι τιμή να παίζω για τη Γιουβέντους.




Ο Arturo Vidal είναι πεινασμένος για να κερδίσει τιμητικές διακρίσεις για την Γιουβέντους,μετά την ανανέωση του συμβολαίου του που έγινε στην αρχή του τρέχοντος μηνός.

Ο διεθνής Χιλιανός συνδέεται πλέον με τον σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο του 2017 και αυτά είπε στην Gazzetta dello Sport σήμερα γιατί ήθελε να μείνει.

"Η Γιουβέντους είναι μία από τις ισχυρότερες ομάδες στον κόσμο και αποτελεί τιμή για μένα να παίζω γι' αυτήν ". «Αισθάνομαι κάτι ιδιαίτερο όταν φοράω αυτή τη φανέλα."

Η Γιουβέντους βρίσκεται στο σωστό δρόμο για να κερδίσει το τρίτο συνεχόμενο Scudetto της,αλλά στο Champions League έχει αποκλειστεί μετά από ήττα με 1-0 από τη Γαλατασαράι.

"Η έξοδος από το Champions League ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση της καριέρας μου», πρόσθεσε. "Έχουμε μια ομάδα για να κερδίσουμε το κύπελλο,και όχι για να αποκλειστούμε  στον πρώτο γύρο.

"Ξεχάσαμε ήδη το τελευταίο παιχνίδι,δεν παίξαμε καλά στον όμιλο,δεν είχαμε τη φόρμα που θέλαμε κατά τη διάρκεια των πρώτων παιχνιδιών.

"Το Europa League;Ο τελικός που διεξάγετε στο Τορίνο είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να προσπαθήσουμε και να το κερδίσει.Η κατάκτηση του Europa League θα είναι η εκδίκηση για μένα,είμαι ακόμα λυπημένος για την έξοδο μας από το Champions League ".


Δεν υπάρχουν σχόλια: