JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Στη Γιουβέντους φαίνεται πως έχουν επιλέξει τον διάδοχο του Πίρλο.




Αυτός ο Ιανουάριος θα είναι μια αγορά χωρίς μεγάλες υπερβολές για την Γιουβέντους. 
Η έξοδος από το Champions League για τη Γιουβέντους έχει αλλάξει τα σχέδια,και εντός των προσεχών εβδομάδων ο Marotta θα είναι επιφορτισμένος για να μειώσει το ρόστερ πουλώντας κάποιους παίκτες,αλλά και αποκτώντας κάποιους αξιολογώντας  τις ευκαιρίες,χωρίς να το παρακάνει στο οικονομικό. 
Οι επενδύσεις θα πρέπει να αναβληθεί για μερικούς μήνες,μέχρι το καλοκαίρι,όταν θα υπάρχει χρόνος για να προγραμματιστεί κάτι τέτοιο,μεταξύ των προτεραιοτήτων της Γιουβέντους για τον Ιούνιο είναι ο κληρονόμος του Πίρλο(ο οποίος ελπίζει να επιστρέψει στο ντέρμπι με τη Ρόμα).
 Ο Ιταλός διεθνής μέσος δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα ανανεώσει τη σύμβαση όταν λήγει στο τέλος της σεζόν, αλλά ακόμα κι αν το κάνει,ο Conte εξακολουθεί να θέλει έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του,για να τον ξεκουράζει αλλά και να διδαχθεί από τον Πίρλο.
Απίθανο είναι αυτός να είναι ο Verratti,διότι η Παρί τον θεωρεί αναντικατάστατο,είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα είναι καν  ο Xabi Alonso,ο οποίος σύμφωνα με την Marca την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της σύμβασης του που λήγει τον Ιούνιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Η τελική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα,αλλά όλοι οι δρόμοι φαίνεται να οδηγούν στον Daniel Baselli της Αταλάντα,με την οποία η Γιουβέντους έχει μια μεγάλη σχέση.Κάθε διαπραγμάτευση αναβάλλεται για το τέλος της σεζόν,αλλά η εντύπωση είναι ότι η Γιούβε ξεκινά μπροστά από όλους για την απόκτηση του νεαρού άσσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: