JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Αταλάντα-Γιουβέντους 1-4, πέρασε άνετα και από το Μπέργκαμο η Γιούβε.

Η Γιουβέντους μόλις στο 5' άνοιξε το σκορ στο Μπέργκαμο με το 11ο  γκολ του Κάρλος Τέβεζ, η Αταλάντα ωστόσο 10' μετά ισοφάρισε σε 1-1. Με αυτό το σκορ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πολ Πογκμπά στο 46' έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Γιούβε κάνοντας το 1-2. Από εκεί και πέρα η Γιούβε καθαρισέ το ματς με 2 ακόμα γκολ, στο 75' ο Γιορέντε έκανε το 1-3 και στο 79' ο Βιντάλ πέτυχε το 1-4.

Δεύτερη σερί 4άρα και 9η διαδοχική νίκη για τη Γιουβέντους (4-1 την Αταλάντα στο Μπέργκαμο), σταθερά στο -5 η Ρόμα (4-0 την Κατάνια). Πλησίασε την 3άδα η Φιορεντίνα (0-1 την Σασουόλο).

Στο Μπέργκαμο η Αταλάντα δυσκολεύει τους πάντες παραδοσιακά αλλά το γκολ του Τέβες στο 6' με σουτ, για το 0-1, φάνηκε ότι θα έκανε εύκολα τα πράγματα για τη Γιουβέντους. Οι Μπιανκονέρι ήλεγχαν την κατάσταση αλλά στο 15'... κοιμήθηκαν και ο Μποναβεντούρα γύρισε για τον Μοράλες, που με ωραίο πλασέ και με τη βοήθεια του δοκαριού έκανε το 1-1, βάζοντας τέλος στο σερί 744 λεπτών των Μπιανκονέρι χωρίς να δεχθούν γκολ! Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, πάντως, δεν πτοήθηκε και έκλεισε στο μισό γήπεδο τους Μπεργκαμάσκι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία πριν το τέλος του ημιχρόνου με το τετ α τετ του Τέβες από την υπέροχη μπαλιά του Πογκμπά.
Δεν πιστώθηκε ασίστ ο Γάλλος χαφ, πιστώθηκε γκολ στο 46' καθώς με ψύχραιμο πλασέ, αφού ο Γιορέντε τσίμπησε την μπάλα όσο έπρεπε, έκανε το 1-2 και έδωσε ξανά στη Γιούβε τη δυνατότητα να ελέγξει τον αγώνα. Οι Τορινέζοι ήταν πιο προσεκτικοί σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, δεν επέτρεψαν ούτε μία φάση στους γηπεδούχους και παράλληλα έφτιαχναν συνεχώς τις προϋποθέσεις για να βάλουν τρίτο γκολ και να καθαρίσουν. Το έχασαν σε κάποιες φάσεις, το έβαλαν τελικά στο 75' με την ωραία κίνηση και το τελείωμα του Γιορέντε, για να διαμορφωθεί το τελικό 1-4 με το κοντινό πλασέ του Βιντάλ στο 79' μετά το γύρισμα του Λιχτστάινερ.
Αυτή ήταν η 9η σερί νίκη για τη Γιουβέντους που παρέμεινε στο +5 από την Ρόμα (και άφησε στο -10 τη Νάπολι), την οποία υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική! Παράλληλα, οι Μπιανκονέρι φτάνουν για 16η φορά στην ιστορία τους ως πρωτοπόροι στα Χριστούγεννα. Από τις προηγούμενες 15 φορές, τις 13 πήραν και το Scudetto (το έχασαν μόνο τις σεζόν 1929-30 και 1975-76).


ATALANTA-JUVENTUS 1-4
Γκολ: Tevez, 6', Moralez 15', Pogba 46', Llorente 75', Vidal 79'
ATALANTA
Consigli; Del Grosso (23' st Cazzola), Stendardo, Migliaccio, Brivio; Raimondi (42' st Kone), Carmona, Cigarini, Bonaventura (23' st Livaja); Moralez; Denis
A disposizione: Sportiello, Giorgi, Canini, Baselli, Gagliardini, De Luca, Scaloni, Marilungo, Brienza.
Allenatore: Colantuono
JUVENTUS
Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal (36' st Padoin), Marchisio, Pogba (38' st Peluso), Asamoah; Tevez (36' st Quagliarella), Llorente

A disposizione: Storari, Rubinho, Ogbonna, Caceres, Motta,  Isla, De Ceglie, Giovinco
Allenatore: Conte
ARBITRO: Celi
ASSISTENTI: Ghiandai, Iori
QUARTO UFFICIALE
: Marzaloni
ARBITRI D'AREA
: Bergonzi, Peruzzo

AMMONITI: 26' pt Pogba, 19 ' st Barzagli, 26' st Migliaccio

Δεν υπάρχουν σχόλια: