JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Παρουσίαση των ακαδημιών της Γιούβε εκτός Ιταλίας.

Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τον μακρύ “κατάλογο” των ακαδημιών της Γιουβέντους σε Ελλάδα, Κύπρο και Σλοβενία, που λειτουργούν υπό την αιγίδα των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα και εμείς από το blog μας αναδημοσιεύουμε αυτούσια αυτή την παρουσίαση.
Η αρχή έγινε από το 2009, όταν ο διευθύνων σύμβουλος των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα, Χρήστος Γείτονας, παρουσίασε ενώπιον του διοικητικού συμβουλίου της “Βέκια Σινιόρα” στο Τορίνο, το μεγαλόπνοο σχέδιο για τη συνεργασία ενός ποδοσφαιρικού κολοσσού παγκοσμίως, με ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά προγράμματα στην Ελλάδα. Ο στόχος προφανής... Η μεταλαμπάδευση των ποδοσφαιρικών αρχών που χαρακτηρίζουν την φιλοσοφία της ιταλικής ομάδας, με έφεση στη λεπτομέρεια, σε παιδιά ηλικίας από 5-16 ετών, που παράλληλα συνδυάζουν την μόρφωσή τους σε πρότυπους εκπαιδευτικούς οργανισμούς.
Την οργάνωση όλης αυτής της φιλόδοξης προσπάθειας, ανέλαβαν να διαχειριστούν τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα, στις εγκαταστάσεις των οποίων στην Παλλήνη, στήθηκε το Νοέμβριο του 2009, η πρώτη Ακαδημία της Γιουβέντους εκτός Ιταλίας με αποκλειστική συνεργασία με το προπονητικό κέντρο του Βινόβο. Έκτοτε, το προπονητικό πρόγραμμα των “μπιανκονέρι” λειτουργεί με επιτυχία στον Πειραιά, την Θεσσαλονίκη, την Ξάνθη, τη Λεμεσό (Κύπρος) και τη Λιουμπλιάνα (Σλοβενία). Την απόλυτη ευθύνη και εποπτεία του αγωνιστικού προγράμματος έχει ο Ιταλός αρχιπροπονητής, Κρίστιαν Μικόνο, του οποίου η βάση βρίσκεται στην Παλλήνη και ανά τακτά χρονικά διαστήματα επισκέπτεται όλες τις υπόλοιπες ακαδημίες.
Η Γιουβέντους στον Πειραιά
Η ακαδημία της “Γηραιάς Κυρίας” λειτουργεί στο Διεθνές Σχολείο Πειραιά, που από το 1922 παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό έργο, ατενίζοντας πάντα με απαιτήσεις το μέλλον. Σ' αυτό το πλαίσιο και με σεβασμό στην ιστορία του και με απόλυτη συναίσθηση των αλλαγών που συντελούνται και των αντίστοιχων προσδοκιών των παιδιών και των μαθητών, προέκυψε η συνεργασία με την ακαδημία της Γιουβέντους (www.isp.edu.gr).
Το JuventusSoccerSchool της Θεσσαλονίκης
Το Κολέγιο Ανατόλια είναι ένας ιδιωτικός, μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, που επιβλέπεται από ένα Συμβούλιο Ελλήνων και Αμερικανών Εφόρων. Στα δύο υπερσύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου των εγκαταστάσεων του, Ανατόλια, οι νεαροί λάτρεις της στρογγυλής θεάς, έχουν πλέον τη μοναδική ευκαιρία να μάθουν όλα τα μυστικά του ποδοσφαίρου μέσα από το καλύτερο μοντέλο ανάπτυξης ακαδημιών ποδοσφαίρου της Ιταλίας (Υπεύθυνος: Στέλιος Καπνιάς, email:kapnias@anatolia.edu.gr, τηλ.: 2310-398290).
Η ακαδημία της Γιούβε στην Ξάνθη
Το JuventusSoccerSchool λειτουργεί στο πλαίσιο προαιρετικών δραστηριοτήτων τοπικού ιδιωτικού σχολείου αλλά και υπό την αιγίδα του νεοσύστατου Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου “Νεάπολη” που διοργανώνει πολλαπλές αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις στην Καβάλα, την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης (Υπεύθυνος: Χρήστος Κουτρουμανίδης, email.: www.neapoliclub.com, τηλ.: 2510-2320756944-764015).
Τώρα και στην Κύπρο και την Σλοβενία!
Το προπονητικό πρόγραμμα των αγοριών και κοριτσιών (ηλικίας 5-16 ετών), λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια στη Λιουμπλιάνα (στο προάστιο Μπέτσιγκραντ), στο πλαίσιο του διεθνούς κρατικού σχολείου “Ντανίλε Κούμαρ” (Υπεύθυνη: Ιρένα Στεμπλάϊ, τηλ: +38615636834), που απευθύνεται σε παιδιά Σλοβένων που εργάζονται στο εξωτερικό και ξένων που δουλεύουν στην σλοβενική πρωτεύουσα. Μετά την πενταετή επιτυχημένη πορεία της στην Ελλάδα, η ακαδημία της Γιουβέντους, εδώ και λίγο καιρό “άνοιξε τα φτερά της” και στην Μεγαλόνησο και συγκεκριμένα στην Λεμεσό, σε συνεργασία με τα Athletico Football Fields (Υπεύθυνος: Σωκράτους Σάββας, email: savvas@spathletico.com, τηλ.: +35 99 09 3242).


Δεν υπάρχουν σχόλια: