JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Σάρωσε τα βραβεία η Γιουβέντους.





Οι κορυφαίοι του calcio για το 2013 βραβεύθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, με ανακοινώσεις παραμονής για τη Γιουβέντους.

Στο Gala που έγινε στο Μιλάνο για τους κορυφαίους της χρονιάς που πέρασε βρέθηκαν ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες από όλες τις ομάδες για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την ψηφοφορία των ποδοσφαιριστών και τις βραβεύσεις. Αυτές άρχισαν από την καλύτερη γυναίκα για το 2013 που ήταν η Μελανία Γκαμπιαντίνι (αδερφή του Μανόλο της Σαμπντόρια) και από τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της Serie B, με τον Ντομένικο Μπεράρντι να αναδεικνύεται πρώτος, ενώ κορυφαίος διαιτητής για το 2013 ψηφίστηκε ο Ριτσόλι.
Από εκεί και πέρα, άρχισαν τα... πιο σημαντικά, με τους Ιταλούς να επιλέγουν τους 11 καλύτερους σε σύστημα 4-3-3.
Καλύτερος τερματοφύλακας για το 2013 ψηφίστηκε ο Χαντάνοβιτς (2ος ο Μπουφόν, 3ος ο Μαρκέτι), καλύτερο δεξί μπακ ο Μάτζιο (2ος ο Ζούνιγκα, 3ος ο Λιχτστάινερ), καλύτεροι κεντρικοί αμυντικοί οι Μπαρτσάλι και Κιελίνι (ακολούθησαν οι Μπονούτσι, Μαρκίνιος, Ογκμπόνα και Αστόρι), καλύτερο αριστερό μπακ ο Ντε Σίλιο (2ος ο Πασκουάλ, 3ος ο Λούλιτς), οργανωτής στο κέντρο ο Πίρλο (2ος ο Ντιαμάντι, 3ος ο Ντε Ρόσι) και δίπλα του οι Βιντάλ και Μπόρχα Βαλέρο (ακολούθησαν οι Πογκμπά, Μαρκίζιο, Χάμσικ, Κουαδράδο) ενώ η επιθετική τριάδα αποτελείται από τους Καβάνι, Ντι Νατάλε και Μπαλοτέλι (ακολούθησαν οι Κλόζε, Ελ Σαραουί, Βούτσινιτς, Παλάσιο, Τότι και Γιόβετιτς).
Καλύτερος προπονητής ψηφίστηκε ο Αντόνιο Κόντε και καλύτερη ομάδα η Γιουβέντους ενώ συνολικά καλύτερος ποδοσφαιριστής για το 2013 αναδείχθηκε ο Αντρέα Πίρλο!
Ανακοίνωσαν παραμονή Κόντε, Βιντάλ, Πίρλο
Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ο Κόντε ουσιαστικά ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει για χρόνια στη Γιουβέντους λέγοντας πως «εδώ είναι το σπίτι μου και αισθάνομαι υπέροχα», τόνισε ότι το πλάνο που υπάρχει αποδίδει και θα συνεχιστεί με καλύτερα αποτελέσματα και με αυτό εννοούσε την Ευρώπη, ζητώντας και υπομονή από τους οπαδούς καθώς «όλοι ξέρουμε την οικονομική κατάσταση στην Ιταλία αυτή τη στιγμή και αυτό επηρεάζει και το ποδόσφαιρο, δεν είναι μια εύκολη περίοδος για τις ιταλικές ομάδες στην Ευρώπη». Όσο για το βραβείο του καλύτερου προπονητή, είπε ότι «το αφιερώνω στους παίκτες μου γιατί είναι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και ακόμη σπουδαιότεροι άντρες».
Ο Βιντάλ, που ούτως ή άλλως ανανέωσε το συμβόλαιο του πριν λίγους μήνες, είπε για ακόμη μία φορά ότι είναι ευτυχισμένος στους Μπιανκονέρι και το Τορίνο και ξεκαθάρισε ότι δε θέλει μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομα του ενώ την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Γιούβε ανακοίνωσε και ο Πίρλο: «Μετράει πάρα πολύ το γεγονός ότι αυτό το βραβείο μου το δίνουν οι συνάδελφοι μου όλων των ομάδων. Θα ανανεώσω το συμβόλαιο με τη Γιουβέντους».
Ανιέλι: «Γήπεδα για όλους»
Στην εκδήλωση ήταν και ο Αντρέα Ανιέλι, που παρέλαβε το βραβείο για την ανάδειξη της Γιουβέντους σε καλύτερη ομάδα του 2013 και στις δηλώσεις του, πέρα από όσα είπε για τον Κόντε και την ομάδα, εστίασε στο πόσο σημαντικό είναι για το ιταλικό ποδόσφαιρο να καταφέρουν να αποκτήσουν και οι άλλες ομάδες τα δικά τους γήπεδα.
«Το θέμα των γηπέδων είναι πολύ σημαντικό και το έχω ξαναπεί. Το Juventus Stadium δε θα πρέπει να μείνει μόνο του στο calcio. Το έχω συζητήσει πολλές φορές με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Τζιανκάρλο Αμπέτε, με τον πρόεδρο της Lega Μαουρίτσιο Μπερέτα, όπως και με τον Αντριάνο Γκαλιάνι. Ο δικός μου στόχος είναι να έρθει η μέρα που κάθε ομάδα της Serie A θα έχει το δικό της γήπεδο. Το ιταλικό ποδόσφαιρο πρέπει να ξαναγίνει το Νο1 στην Ευρώπη».
Οσο για τις σχέσεις με την Ιντερ, μετά από όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα με το θέμα Γκουαρίν-Βούτσινιτς, είπε: «Ο Τοχίρ έχει το κινητό μου οπότε αν τηλεφωνήσει θα του απαντήσω. Μπορεί να επιβεβαιώσει και ο Λοτίτο της Λάτσιο ότι πάντα απαντάω καθώς είναι αυτός που τηλεφωνεί τις πιο περίεργες ώρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: