JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Μπουφόν:"Σήμερα είμασταν καλύτεροι, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά", Μπονούτσι: "Εμείς μιλήσαμε στο γήπεδο"

Η Γιουβέντους νίκησε την Ρόμα και οι Τζιανλουίτζι Μπουφόν και Λεονάρντο Μπονούτσι μίλησαν για τη νίκη και τον... Φραντσέσκο Τότι.
«Οι αριθμοί μας είναι αριθμοί εντυπωσιακοί, είναι οι αριθμοί των καλύτερων. Αυτά που είπε ο Τότι τα έχουν πει κι άλλοι αλλά δεν μας ενδιαφέρει. Οι διαιτητές είναι πάντα η έτοιμη δικαιολογία όσων αποτυγχάνουν. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας, η ήττα στη Φλωρεντία φέτος μας έκανε καλό, όπως είχε συμβεί πέρυσι μετά την ήττα από την Ιντερ. Σήμερα νικήσαμε εκμεταλλευόμενοι κάποιες στιγμές, ήμασταν πολύ καλοί σε αυτό. Η Ρόμα απέδειξε ότι δεν είναι κατά τύχη στη 2η θέση της βαθμολογίας και για 60 λεπτά ήταν πολύ καλή. Δεν πιστεύω ότι αυτή η νίκη είναι μισό Scudetto, υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος μπροστά μας» ήταν τα λόγια του Μπουφόν ενώ ο Μπονούτσι αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε, χωρίς να ξεχάσει κι αυτός τα λόγια του Τότι.
«Για το γκολ που πέτυχα τα συγχαρητήρια πάνε στον Πίρλο γιατί έστειλε την μπάλα εκεί που έπρεπε. Ξέραμε ότι στην έδρα μας έπρεπε να νικήσουμε και παίξαμε πιο πίσω από ό,τι συνήθως για να μην τους επιτρέψουμε να παίξουν όπως ξέρουν, με τις αντεπιθέσεις. Είναι μια σημαντική νίκη στον δρόμο για το 32ο πρωτάθλημα. Τα λόγια τα αφήνουμε σε αυτούς, εμείς μιλάμε στο γήπεδο με τα αποτελέσματα. Τα τελευταία τρία χρόνια όσες φορές ήρθαν στο Τορίνο κυριαρχήσαμε και το κάναμε και απόψε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: