JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Κάλιαρι-Γιουβέντους 1-4, πρωταθλήτρια χειμώνα η Γιούβε με 8 βαθμούς διαφορά.

Η Γιουβέντους ξεκίνησε λίγο μουδιασμένα το παιχνίδι και αυτό το πλήρωσε καθώς η Κάλιαρι κατάφερε να προηγηθεί στο 21' με τον Πινίγια, μετά το γκολ που δέχτηκε ωστόσο η ομάδα του Αντόνιο Κόντε αντέδρασε αμέσως, πίεσε την Κάλιαρι και 10' λεπτά μετά έφτασε στην ισοφαρίσει με ωραία κεφαλιά του Γιορέντε στο 31' μετά από σέντρα του Λιχστάινερ, έτσι έκλεισε το πρώτο μέρος με τις δυο ομάδες ισόπαλες. Χωρίς να κάνει σπουδαίο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο η Γιούβε κατάφερε να πετύχει το δεύτερο γκολ με τον Κλαούντιο Μαρκίσιο με ένα πολύ καλό και δυνατό σούτ έξω από την περιοχή κατάφερε να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του, πριν καταλάβουν οι παίκτες της Κάλιαρι πως δέχτηκαν το δεύτερο γκολ ήρθε και το τρίτο στο 77' με τον Φερνάντο Γιορέντε και πάλι μετά από τη δεύτερη ασίστ του Λιχστάινερ. Ο Ελβετός μετά τις δυο ασίστ του κατάφερε να πετύχει και γκολ στο 80' σφραγίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική εμφάνιση του. Κάπου εκεί όλα τελείωσαν.
Η Γιούβε έκλεισε τον πρώτο γύρο στην κορυφή της Serie A, έχοντας μαζέψει 52 βαθμούς, 8 περισσότερους από τη δεύτερη Ρόμα και 10 από την τρίτη Νάπολι, είναι η πρωταθλήτρια χειμώνα και έχει βάλει γερές βάσεις για το 32ο Scudetto.

Κάλιαρι - Γιουβέντους 1-4.
Κάλιαρι (4-3-1-2): Adan, Pisano (32 'st Cabrera), Rossettini, Astori, Murru? Dessena, Conti, Ekdal (37' st Perico) Cossu, Pinilla, Sau (20 'st Ibarbo) .Στον πάγκο: Αβράμοφ, Del Fabro, Avelar, Masia, Ibraimi.Προπονητής: Lopez
Γιουβέντους (3-5-2): Μπουφόν, Caceres, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Pogba, Πίρλο (20 'st Marchisio), Vidal (38' st Padoin), Ασαμόα, Τέβεζ (37 'Giovinco), Llorente.Στον πάγκο:Storari, Rubinho, Ogbonna, Πελούζο, Pepe, Quagliarella, Βούτσινιτς. Προπονητής: Conte.
Σκόρερ: 21 'Pinilla , 31' και 77 'Llorente,72' Marchisio,80' Lichtsteiner 
Κίτρινες: Caceres , Cossu, Dessena,
Κόκκινες: Pinilla.

Δεν υπάρχουν σχόλια: