JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Γιουβέντους-Σαμπντόρια 4-2, Η ζέβρα καλπάζει προς το 32ο.

Με τα γκολ των Βιντάλ (18', 41'), Γιορέντε (24') Πογκμπά (78') η Γιουβέντους κέρδισε και την Σαμπντόρια με 4-2 και συνέχισε το νικηφόρο σερί της φτάνοντας τις 12 σερί νίκες, η Σαμπντόρια είχε καταφέρει να μειώσει σε 2-1 με το αυτογκόλ του Μπαρτζάλι (37') και σε 3-2 με τον Γκαμπιαντίνι (69'). Έτσι η Γιούβε κρατάει τη διάφορα των 8 βαθμών από τη δεύτερη Ρόμα.

Η Γιουβέντους έκανε ρεκόρ την περασμένη αγωνιστική πανηγυρίζοντας την 11η σερί νίκη της αλλά δεν είχε καμία διάθεση να σταματήσει και έδειξε να καθαρίζει από νωρίς την Σαμπντόρια του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς καθώς στο 24' το σκορ ήταν ήδη 2-0. Το πρώτο γκολ μπήκε στο 18' από τον Βιντάλ μετά την ωραία κάθετη του Πογκμπά και το δεύτερο έξι λεπτά αργότερα από την κεφαλιά του Γιορέντε μετά το κόρνερ του Τέβες. Ο Αργεντίνος θα μπορούσε να μπει κι αυτός στους σκόρερ αλλά είδε την μπάλα να πάει στο κάθετο δοκάρι μετά το σουτ που δοκίμασε εντός περιοχής.
Το παιχνίδι έμοιαζε εύκολο για τους Μπιανκονέρι αλλά στο 38' η Σαμπντόρια, που ως τότε είχε απειλήσει κυρίως με τον Γκαμπιαντίνι, μείωσε σε 2-1 με το αυτογκόλ του Μπαρτσάλι στην προσπάθεια του να απομακρύνει, μετά το γύρισμα από αριστερά. Αμεσα όμως, στο 41', η Γιούβε αποκατέστησε την τάξη για το 3-1 με το πέναλτι του Βιντάλ, που κέρδισε ο ίδιος από τον Ρετζίνι.
Στο δεύτερο ημίχρονο, με δεδομένο ότι υπάρχει και ο προημιτελικός του κυπέλλου με την Ρόμα την Τρίτη, οι Μπιανκονέρι μπήκαν στο γήπεδο για να... περπατήσουν. Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε έριξαν εντελώς τον ρυθμό και προφανώς κάποια στιγμή... κοιμήθηκαν και οι ίδιοι, με την Σαμπντόρια να απειλεί από στημένες φάσεις αλλά στο 60' ο Μπουφόν έκανε εκπληκτική επέμβαση σε κοντινή κεφαλιά του Ντε Σιλβέστρι. Η Γιουβέντους απάντησε άμεσα με χαμένο τετ α τετ του Γιορέντε και μετά συνέχισε την αγγαρεία, με συνέπεια κάποια στιγμή να αγχωθεί.
Ηταν το 70' όταν ο Γκαμπιαντίνι μείωσε σε 3-2, μετά από νέα απόκρουση του Μπουφόν σε κεφαλιά μετά από κόρνερ, ενώ στη συνέχεια ο νεαρός επιθετικός, το 50% του οποίου ανήκει στους Τορινέζους, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με ωραίο σουτ! Η γκέλα θα ερχόταν για τη Γιουβέντους αν συνέχιζε στον ίδιο ρυθμό αλλά στο 78' ο Πογκμπά φρόντισε να διώξει κάθε κακή σκέψη κάνοντας το 4-2 καθώς πήρε την μπάλα εκτός περιοχής, είδε εστία και την έστειλε στο παραθυράκι του Ντα Κόστα, για να αποθεωθεί από το Juventus Stadium.
Κάπως έτσι, έστω κι αν δεν ήταν σοβαρή για όλο το ματς, η Κυρία έφτασε στη 12η σερί νίκη και διατήρησε το +8 από τη δεύτερη Ρόμα.

JUVENTUS-SAMPDORIA 4-2
RETI: Vidal 18' pt, Llorente 25' pt, Barzagli (aut.) 38' pt, Vidal (rig.) 41' pt, Gabbiadini 25' st, Pogba 33' st
JUVENTUS
Buffon; Barzagli, Ogbonna, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pogba, Asamoah (35' st Peluso); Tevez (41' st Giovinco), Llorente (41' st Quagliarella)
A disposizione: Storari, Rubinho, Caceres, Bonucci, Padoin, Pirlo, Pepe, Isla, Vucinic.
Allenatore: Conte
SAMPDORIA
Da Costa; De Silvestri, Mustafi (8' st Costa), Gastaldello, Regini; Palombo, Obiang; Gabbiadini, Bjarnason (1' st Renan), Wszolek (26' st Sansone); Eder

A disposizione: Fiorillo, Tozzo, Berardi, Rodriguez, Salamon, Fornasier, Pozzi, Gavazzi.
Allenatore: Mihajlovic
ARBITRO: Gervasoni
ASSISTENTI: De Luca, Petrella
QUARTO UFFICIALE: Posado
ARBITRI D'AREA: Tommasi, Irrati

AMMONITI: 29' pt Chiellini, 41' pt Regini, 6' st Wszolek, 30' st Gastaldello

Δεν υπάρχουν σχόλια: