JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

To σίριαλ ανταλαγής Βούτσινιτς-Γκουαρίν επανέρχεται.








Οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν οι πρωταγωνιστές σε όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ιντερ και τώρα το θέμα έρχεται ξανά στην επικαιρότητα. Ο Ερικ Τοχίρ είναι από το πρωί της Δευτέρας κλεισμένος στα γραφεία της Ιντερ και έχει συνεχείς συζητήσεις με τους ανθρώπους της διοίκησης προκειμένου να αποφασιστεί τι ακριβώς θα γίνει στα μεταγραφικά.
Πρώτος στόχος των «νερατζούρι» παραμένει ο Βούτσινιτς καθώς αυτόν θέλει ο Βάλτερ Ματσάριενώ και ο ίδιος ο Μαυροβούνιος επιθετικός προτιμάει την Ιντερ από τη Ζενίτ ή την Μονακόκαθώς είναι επιθυμία και της συζύγου του να παραμείνουν στην Ιταλία. Το θέμα είναι ότι η Ιντερδεν έχει λεφτά αυτή τη στιγμή και περιμένει να πουλήσει κάποιον για να μπορέσει να κάνει πρόταση στη Γιουβέντους. Σε διαφορετική περίπτωση, θα ζητήσει δανεισμό του παίκτη ως το καλοκαίρι και να ξανασυζητήσουν τότε.
Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα στην Ιταλία θέλουν τον Γκουαρίν να έχει συμφωνήσει σε όλα με τηΓιουβέντους και να προσπαθεί με τον τρόπο του ώστε να πείσει την Ιντερ να τον δώσει. Κάτι τέτοιο, βέβαια, είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον Τοχίρ μετά και τα πανό που σήκωσαν οι οπαδοί των «νερατζούρι» την Κυριακή αλλά ο Κολομβιανός χαφ δεν βοηθάει τη διοίκηση της ομάδας του να βρει εύκολα κάποια λύση.
Οπως αναφέρουν οι Ιταλοί, ο Γκουαρίν την προηγούμενη εβδομάδα συμφώνησε με τη Γιούβεγια ετήσιες απολαβές 3 εκατ. ευρώ αλλά με οποιαδήποτε άλλη ομάδα εκφράζει ενδιαφέρον ζητάει 4,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Με αυτό τον τρόπο, ουσιαστικά, δείχνει ότι εξακολουθεί να έχει ως πρώτη επιλογή τους Τορινέζους. Το θέμα είναι ότι η Ιντερ δεν τον δίνει αυτή τη στιγμή επειδή φοβάται τις αντιδράσεις του κόσμου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: