JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Μαρότα: "Ο Πίρλο θα ανανεώση σύντομα".

Σίγουρος ότι ο Αντρέα Πίρλο θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με Γιουβέντους εμφανίστηκε ο Μπέπε Μαρότα, ο οποίος μέσα στη βδομάδα αναμένεται να συναντηθεί με τον 34χρονο μέσο.
Η Γιούβε θέλει να επεκτείνει τη συμβόλαιο του Αντρέα Πίρλο και σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ, ο υπεύθυνος μεταγραφικού σχεδιασμού, Μπέπε Μαρότα, αναμένεται να μιλήσει μέσα στη βδομάδα με τον ατζέντη του. Η «Κυρία» φέρεται να του προσφέρει διετές συμβόλαιο, την ώρα που ο ίδιος θέλει τριετές και ενώ το όνομά του ακούγεται και για την Τότεναμ! Ο Μαρότα, πάντως, είναι σίγουρος ότι ο έμπειρος μέσος θα παραμένει στο Τορίνο.
«Δεν υπάρχει πιθανότητα να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον Πίρλο και μπορώ να πω ότι το συμβόλαιό του θα ανανεωθεί το συντομότερο δυνατόν, ειδικά αφού οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές. Η διάρκεια του συμβολαίου; Θα σας ενημερώσουμε όταν θα το συμφωνήσουμε», τόνισε ο Μαρότα.
Μιλώντας για τις φήμες αποχώρησης των Πογκμπά και Κουαλιαρέλα, υποστήριξε: «Ο Πογκμπά είναι πολύ καλός παίκτης και έχει στρέψει πάνω του το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων συλλόγων, αλλά και η Γιουβέντους είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Σύντομα θα συναντηθούμε με τον ατζέντη του, με τον οποίο έχουμε εξαιρετική σχέση και θα δούμε τι θα κάνουμε. Έχουμε πέντε επιθετικούς στην ομάδα, στους οποίους βασιζόμαστε για τη φετινή περίοδο. Και η φετινή περίοδος συνεχίζεται, μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε στο Europa League. Θέλουμε να πάμε στον τελικό και για να το πετύχουμε χρειάζεται να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Αν ο Κουαλιαρέλα είχε δείξει την πρόθεσή του να πάρει μεταγραφή, προφανώς θα το λαμβάναμε υπόψη μας, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε κάποιο τέτοιο αίτημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: