JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Κόντε και Πίρλο παραμένουν στη Γιούβε.

Μετά τις βραβεύσεις τους για όσα πέτυχαν στο 2013, οι Αντόνιο Κόντε και Αντρέα Πίρλο ανακοίνωσαν ότι παραμένουν στηΓιουβέντους. Για τον Κόντε οι Ιταλοί έγραψαν πριν ένα μήνα ότι πρόθεση τουΑντρέα Ανιέλι είναι να τον διατηρήσει για πολλά χρόνια στον πάγκο, όπως έγινε στηνΑγγλία με τον Φέρκιουσον.
Αυτή, όπως φαίνεται, είναι η επιθυμία και του προπονητή της Γιουβέντους καθώς στις δηλώσεις του κατά την παραλαβή του βραβείου του ως καλύτερος προπονητής του 2013 είπε: «Εδώ είναι το σπίτι μου και αισθάνομαι μια χαρά». Ο τεχνικός των«μπιανκονέρι» έκανε λόγο για ένα πλάνο που εφαρμόζεται και το οποίο θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα και στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια και αφιέρωσε το βραβείο του στους παίκτες του.
Την ανανέωση του συμβολαίου του με τηΓιούβε ανακοίνωσε και ο Αντρέα Πίρλο, καλύτερος ποδοσφαιριστής στην Ιταλία για το 2013, λέγοντας πως θα παραμείνει στους«μπιανκονέρι» με νέο συμβόλαιο και ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων που τον ψήφισαν.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αρτούρο Βιντάλ, τονίζοντας ότι στη Γιουβέντουςείναι ευτυχισμένος και θα παραμείνει για πολλά χρόνια, κάτι που απέδειξε άλλωστε και με την ανανέωση του συμβολαίου του πριν λίγους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: