JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Ντελ Πιέρο«Έχω το σπίτι μου στο Τορίνο και θα είμαι για πάντα δεμένος με τους τιφόζι και δεν μπορώ να πω ποτέ “όχι” στη Γιουβέντους»!




Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο δεν έκρυψε ότι θα ήθελα να κλείσει την καριέρα του στη Γιουβέντους, σχολίασε την αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε και εξέφρασε την άποψη του για το θέμα του Αρτούρο Βιντάλ.

Μπορεί εδώ και δύο χρόνια να μην είναι τυπικά μέλος της Γιουβέντους αλλά ο Ντελ Πιέρο θα είναι ο παντοτινός αρχηγός της και η άποψη του για κάθε θέμα έχει πάντα ενδιαφέρον. Σε συνέντευξη του στην Tuttosport, λοιπόν, ο «Πιντουρίκιο» αναφέρθηκε στα πιο σημαντικά θέματα που αφορούν τους Τορινέζους.

«Έμαθα για την αποχώρηση του Κόντε μέσω ενός sms ενός φίλου, αν και είχα ακούσει λίγες μέρες πριν ότι κάτι γίνεται.Τέτοια πράγματα συνήθως γίνονται στο τέλος της σεζόν και όχι όταν αρχίζει η προετοιμασία. Αυτό κάνει ακόμη πιο ασυνήθιστο αυτό που έγινε.

 Όπως και να έχει, την αλήθεια για το τι πραγματικά έγινε την ξέρουν μόνο οι πρωταγωνιστές αυτής της υπόθεσης» είπε ο Ντελ Πιέρο για το τέλος του Κόντε, σχολιάζοντας στη συνέχεια την αρχή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι: «Νομίζω πως ήδη έχει φτιάξει μια καλή σχέση με τους παίκτες. Στη δεξίωση για το φιλικό τα είπα με τους πρώην συμπαίκτες, με τον πρόεδρο, με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου. Είδα ότι το κλίμα παραμένει άψογο και αυτό σημαίνει ότι ο Αλέγκρι έχει μπει με σωστό τρόπο στα αποδυτήρια.Όλοι στη Γιουβέντους ξέρουν ότι ξεκινάει μια νέα εποχή και καταλαβαίνουν τι πρέπει να κάνουν».

Από εκεί και πέρα, το σύμβολο των «μπιανκονέρι» μίλησε και για τον (ανέτοιμο ακόμη) Αρτούρο Βιντάλ καθώς οι Άγγλοι επιμένουν για το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γ. «Η αξία της Γιουβέντους θα εξαρτηθεί από το τι θα χτίσει τώρα, τους στόχους που θα βάλουν και το πώς θα εξελιχθεί η μεταγραφική περίοδος. Προφανώς αναφέρομαι στο θέμα του Βιντάλ. Δεν είναι αναντικατάστατος αλλά έχει διαφορά αν κάνεις ή όχι ένα μεγάλο deal. Αν πουλήσεις, πρέπει να ξοδέψεις σωστά τα λεφτά. Πρέπει να αγοράσεις μετά έναν που θα είναι το ίδιο δυνατός, ή μάλλον δύο δυνατούς γιατί ο Αρτούρο τρέχει για δύο. Αν πουληθεί θα αλλάξει η ισορροπία της ομάδας, αν και ένα κέντρο με τριάδα Πίρλο-Πογκμπά-Μαρκίσιο παραμένει εντυπωσιακό».

Τέλος, σε ερώτηση για το πώς βλέπει το μέλλον του, αφού έχει πει ότι θέλει να παίξει κάπου χαλαρά για ακόμη ένα χρόνο, ο Ντελ Πιέρο επιβεβαίωσε το μεγάλο όνειρο του: «Έχω το σπίτι μου στο Τορίνο και θα είμαι για πάντα δεμένος με τους τιφόζι και δεν μπορώ να πω ποτέ “όχι” στη Γιουβέντους»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: