JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Ο Ντελ Πιέρο ξανά μαζί με τη Γιούβε, αλλα ως αντίπαλος.!

Στις 10 Αυγούστου, στο all'ANZ Stadium στο Σίδνεϊ θα είναι μια ιστορική βραδιά, γιατί για πρώτη φορά θα συναντηθούν στο γήπεδο ως αντίπαλοι η Γιουβέντους και ο Alessandro Del Piero, στον αγώνα των επιλέκτων της A-League All Stars. Αν το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι το αποκορύφωμα, σήμερα είχαμε ήδη ένα μικρό, αλλά νόστιμο ορεκτικό και η μαγειρική σύγκριση δεν είναι τυχαία: μια αντιπροσωπεία αποτελούμενη από των προπονητή της Γιούβε Allegri, και τους παίκτες Leonardo Bonucci, Patrice Evra, Fernando Llorente, Claudio Marchisio και Andrea Πίρλο συμμετείχαν σε δείπνο σε φιλανθρωπικό γκαλά, που πραγματοποιήθηκε στο Doltone House, για να παρουσιάσουν το παιχνίδι. Και στο τραπέζι ο Αντρέα Πίρλο, καθόταν ακριβώς δίπλα με τον Alex Del Piero.

Μια σύντομη αλλά ευχάριστη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν 550 άτομα και είχαν όλοι την ευκαιρία να δουν ξανά μαζί τη Γιουβέντους και τον Del Piero πάνω στη σκηνή, στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πίρλο κέρδισε ένα θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων. "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε εδώ στο Σίδνεϊ - δήλωσε ο Πίρλο για λογαριασμό ολόκληρης της ομάδας - Λάβαμε ένα υπέροχο καλωσόρισμα. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη σας και ανυπομονούμε να βρεθούμε την Κυριακή στο γήπεδο για ένα μεγάλο παιχνίδι. "

Ο Del Piero πήρε τον λόγο, και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που θα είναι αντίπαλός της Juve: "Θα είναι λίγο« περίεργο σίγουρα, αλλά είμαι ευτυχής να λάβει μέρος σε αυτή την εκδήλωση. Δεν ξέρω αν μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά σίγουρα θα τρέξουμε πολύ. Και ίσως οι πρώην συμπαίκτες μου θα είναι κουρασμένοι από το ταξίδι - δήλωσε ο Del Piero αστειευόμενος - ή αν θέλουν να βγούν έξω το βράδυ πριν από το παιχνίδι έχω κάποια περιθώρια για να τους συμβουλέψω που μπορούν να διασκεδάσουν ... ".

Στο τέλος της συνάντησης έβγαλαν μια ομαδική φωτογραφία, με την παράδοση των πινακίδων της εκδήλωσης και το χειροκρότημα του κοινού, περιμένουν να τους δουν στο παιχνίδι στο dell'ANZ Στάδιο την Κυριακή το βράδυ.


1 σχόλιο:

Vero Juventino είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.