JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Ο Λουίζ Αντριάνο στα υπόψιν για την επίθεση της Γιούβε.




Με την τριπλή υποχρέωση Καμπιονάτο-Κύπελλο Ιταλίας-Τσάμπιονς Λιγκ τέσσερις επιθετικοί παίκτες δε φτάνουν. Ένας ακόμη επιθετικός χρειάζεται και στη Γιουβέντους το γνωρίζουν αυτό καλά. 

Ένας τραυματισμός,μια τιμωρία και η επιθετική γραμμή θα βρεθεί απογυμνωμένη.

Ο Τζουζέπε Μαρότα στην προ ημερών τοποθέτησή του ξεκαθάρισε ότι ο σύλλογος είναι σε εγρήγορση και επιφυλακή,ενημερώνεται και κοιτάζει προς όλες τις κατευθύνσεις,και αναζητάει τις ευκαιρίες που θα προκύψουν στο παζάρι τις τελευταίες ημέρες ακόμη και τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου και είναι έτοιμος όποτε εμφανιστούν αυτές να αναλάβει δράση.

Αναμένει ανάμεσα στα άλλα τους επαναληπτικούς αγώνες στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο κάποια ομάδα που θα μείνει εκτός ομίλων,να θυσιάσει κάποιον παίκτη της.Πρόθεση εν ολίγοις της Μεγάλης Κυρίας είναι η όποια επένδυση να κοστίσει ελάχιστα ή και καθόλου.

Τις τελευταίες ώρες στο περιβάλλον των μεταγραφικών ζητημάτων διέρρευσε ως νέος στόχος της Γιουβέντους για την επίθεσή της,το όνομα του Λουίζ Αντριάνο της Σαχτάρ Ντόνετσκ

Ο λόγος;

Ο 27χρονός Βραζιλιάνος επιθετικός αποτέλεσε μέρος του γκρουπ των παικτών, οι οποίοι δεν θέλησαν να επιστρέψουν στην Ουκρανία εξαιτίας του πολέμου εκεί,και οι οποίοι υποχρεώθηκαν σε επιστροφή μπροστά στις αναπόφευκτες κυρώσεις που τους ανέμεναν,απόρροια της μη τήρησης των όρων του συμβολαίου με το οποίο δεσμεύονται με τον σύλλογο.

Εξακολουθεί,ωστόσο, να μην είναι ήρεμος και να ζητάει από τη διοίκηση να τον αφήσει να φύγει. 

Στη Γιούβε ο Βραζιλιάνος αρέσει και στη σκέψη του Μαρότα είναι μήπως μπορέσει να έρθει σε συμφωνία με τη Σαχτάρ για τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή,αναμένοντας η κατάσταση στην Ουκρανία να σταθεροποιηθεί.

Η λογική του ισχυρού ανδρός των γιουβεντίνων έχει βάση. Και για αυτήν την περίπτωση, ωστόσο, οι «μπιανκονέρι» θα πρέπει να περιμένουν ως την λήξη της μεταγραφικής περιόδου με τους ειδικούς επί των μεταγραφικών ζητημάτων πάντως στην Ιταλία να κάνουν λόγο ότι με 7 εκατομμύρια ευρώ κλείνει η μεταγραφή του οριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: