JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

All star Indonesia-Juventus 1-8, πρώτη φιλική νίκη.

Η Γιούβε στο φιλικό που γίνετε αυτή την ώρα στην Ινδονησία προηγείται της ομάδας επιλέκτων της Ινδονησίας με 1-5, τα γκολ της Γιουβέντους πέτυχαν οι Πίρλο 4', Γιορέντε 16', 21', 22', Τζιοβίνκο 34', οι Ινδονήσιοι είχαν προηγηθεί στο 3' με τον Λόπιτσίτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουβέντους πέτυχε άλλα τριά γκολ με τους Κομάν 66', Τέβεζ 68' και Πέπε 90' γράφοντας το τελικό 1-8.

Μπροστά σε 60.000 ευτυχισμένους Ινδονήσιους η Γιουβέντους έκανε προπόνηση με το 8-1 κόντρα σε ομάδα επιλέκτων από το πρωτάθλημα της χώρας.
Το φιλικό παιχνίδι φυσικά δεν προσφερόταν για κανένα συμπέρασμα στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αφού έγινε βασικά για διαφημιστικούς και οικονομικούς λόγους, όπως συνολικά η περιοδεία τηςΓιουβέντους σε Ασία και Αυστραλία.

Πρώτος αντίπαλος ήταν μια ομάδα επιλέκτων από το πρωτάθλημα της Ινδονησίας και αυτοί ήταν που προηγήθηκαν μάλιστα στο 3’! Από το επόμενο λεπτό, όμως, η τάξη αποκαταστάθηκε.
Η Γιουβέντους ισοφάρισε στο 4’ με πέναλτι του Πίρλο και μετά ανέλαβε ο Γιορέντε: 1-2 στο 17’ μετά την ασίστ του Πογκμπά, 1-3 στο 20’ μετά την ασίστ του Λιχτστάινερ, χατ-τρικ στο 23’ για το 1-4 με κεφαλιά μετά την σέντρα (ξανά) του Λιχτστάινερ. Το πρώτο μέρος είχε κι άλλο γκολ αφού στο 35’ ο Τζοβίνκο έκανε το 1-5 μετά την μπαλιά του Γιορέντε.

Στο δεύτερο μέρος, όπως αναμενόταν, ο Αλέγκρι άρχισε τις αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε αφού η Γιουβέντους δεν είναι ακόμη έτοιμη και δεν είχε και κάποιο λόγο να τρέχει συνεχώς σε αυτό το ματς αλλά ήρθαν άλλα τρία γκολ. Στο 66’ ο πιτσιρικάς Κομάν έκανε το 1-6 μετά από συνδυασμό με τους Τέβες και Πέπε, ο Αργεντίνος έγραψε το 1-7 στο 69’ και στο 88’ έδωσε και την ασίστ στον Πέπε για το τελικό 1-8, με τους 60.000Ινδονήσιους στις εξέδρες να πανηγυρίζουν.


ISL Stars (4-2-3-1): Meiga; Zulkifly, Fakhrudin, Lobo, Ricardo; Maitimo, Gustavo Lopez; Lopicic; Kone, Gonzales, Nesteban. Allenatore: Hansson. A disposizione: Amirrudin, Hasim Kipuw, Setyo, Mofu, Sahroni, Shonei, Pacho Kenmogne.

Η σύνθεση της  JUVE στο πρώτο μέρος : Buffon; Caceres, Bonucci, Ogbonna; Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Giovinco, Llorente.

Η Σύνθεση της JUVE στο δεύτερο μέρος : Storari, Caceres (27' st Motta), Bonucci (27' st Marrone), Ogbonna (17' st Chiellini); Lichtsteiner (17' st Vitale), Pereyra, Pirlo (17' st Padoin), Marchisio (17' st Pepe), Evra, Coman, Tevez.
Δεν αγωνίστηκαν: Rubinho, Audero, Buenacasa
Allenatore: Allegri 

Δεν υπάρχουν σχόλια: