JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Για πάντα στη Γιουβέντους Μπουφόν και Κιελίνι.




Τρία πρωταθλήματα σε τέσσερα χρόνια και δύο ιταλικά Σούπερ Καπ, γήπεδο ιδιοκτησίας, καλά χαραγμένη διαδρομή προς την αυτοχρηματοδότηση, άλλες πρωτοβουλίες που καθιστούν αυτή τη στιγμή τη Γιουβέντους την μοναδική ιταλική ομάδα σε θέση να ανταγωνιστεί με τα διεθνή ποδοσφαιρικά μεγαθήρια και τώρα νέος προπονητής και ένα ρόστερ που επανεκτιμήθηκε και ενισχύθηκε.

Η εποχή Αντρέα Ανιέλι στην «Κυρία» λειτουργεί και η προσπάθεια ο σύλλογος να επανέλθει ψηλά μετά το πλήγμα αγωνιστικό και στην εικόνα της ομάδας συνέπεια του σκανδάλου Καλτσιόπολι πετυχαίνει στον πρόεδρο των «μπιανκονέρι».

Φυσικά αυτή η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ, συνεχίζεται σταδιακά το χτίσιμο μιας ομάδας που θα μπορέσει να επαναφέρει τον σύλλογο στα παλιά μεγαλεία και στα μελλοντικά της πλάνα περιλαμβάνει πλην των άλλων και περισσότερη Γιουβέντους μέσα στη Γιουβέντους.

Η ιδέα, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρονται στη Gazzetta dello Sport είναι εκείνη της ανάληψης από τις σημερινές «σημαίες» των τορινέζων των σημαντικών θέσεων στον σύλλογο όπως έγινε με τους Πάβελ Νέντβεντ και Πεσότο ή τον Φάμπιο Γκρόσο,νυν προπονητής της Πριμαβέρα.

Ο λόγος για τους Τζανλουίτζι Μπουφόν και Τζόρτζο Κιελίνι

Ο Τζίτζι απολαμβάνει την ανεπιφύλακτη εκτίμηση του Αντρέα Ανιέλι και δεν ήταν τυχαία τα πρόσφατα λόγια του Μαρότα σύμφωνα με τα οποία θα υπογράψει όποτε θέλει εκείνος το έτοιμο νέο του συμβόλαιο και θα σταματήσει όποτε θέλει εκείνος. 

Ενώ και για τον «Κιέλο» ο διευθύνων σύμβουλος της «Κυρίας» τόνισε ότι η ανανέωση της συμφωνίας μέχρι το 2018 έχει επιτευχθεί και απομένει μονάχα η ανακοίνωση.

Οι δυο τους,λοιπόν, σύμφωνα με το πλάνο της διοίκησης αφού κρεμάσουν γάντια και παπούτσια θα συνεχίσουν να δουλεύουν για τους Γιουβεντίνους για να κρατείται πολύ ψηλά το πρεστίζ της ομάδας του Τορίνου.

Για τον διεθνή τερματοφύλακα γίνεται λόγος για μια θέση στην διοίκηση αλά Μπονιπέρτι,ενώ για τον διεθνή αμυντικό μπορεί η θέση του να είναι διοικητική,ενδεχομένως,όμως να του ανατεθεί ένας ρόλος πιο λειτουργικός,όπως για παράδειγμα εκείνος του προπονητή μιας από τις ομάδες στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: