JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Μπουφόν«Ο Ντελ Πιέρο θα είναι για πάντα το σύμβολο της Γιουβέντους».




Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν τόνισε ότι ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο θα είναι για πάντα το σύμβολο της Γιουβέντους,ενώ ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στάθηκε στα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του.

«Ο Ντελ Πιέρο θα είναι για πάντα το σύμβολο της Γιουβέντους», είπε ο Μπουφόν αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα στο Σίδνεϊ, για να προσθέσει ότι «ο Αλεξ είχε μια μοναδική, μια απίστευτη καριέρα. Νομίζω ότι πάντα θα είναι αυτός που θα αντιπροσωπεύει τη Γιουβέντους».

Ο Αλέγκρι, από την πλευρά του, τα είχε πει τις προηγούμενες μέρες για τον Ντελ Πιέρο οπότε αυτή τη φορά στάθηκε στον αγωνιστικό τομέα και στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του κόντρα στους Αυστραλούς, μέχρι να επικρατήσουν με 3-2.

«Κάναμε πολλά ατομικά λάθη και όχι μόνο στην άμυνα. Αυτό, βέβαια, είναι αναμενόμενο αυτή την περίοδο αφού τα πόδια των παικτών είναι βαριά από την προετοιμασία. Σίγουρα αυτή την στιγμή δεν είμαστε στο 100% για ανταγωνιστικό ματς αλλά δουλεύουμε πάντα σε αυτό».

Τέλος, έκανε ένα σχόλιο και για την ατμόσφαιρα των 65.000 Αυστραλών. «Πολλή αγάπη για την Γιουβέντους στην Ινδονησία, πολλή αγάπη και στην Αυστραλία. Νικήσαμε αλλά το πιο ικανοποιητικό είναι ότι αυτός ο κόσμος απόλαυσε αυτό το 90λεπτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: