JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Το βάρος σε επίθεση και άμυνα για την ενίσχυση της ρίχνει η Γιούβε.



Έναν επιθετικό και έναν αμυντικό -κατά δήλωση του Τζουζέπε Μαρότα- χρειάζεται ακόμη η Γιουβέντους για να ολοκληρώσει το καλοκαιρινό της μεταγραφικό παζάρι. Για τον επιθετικό γίνονται τελευταία διερευνητικές κρούσεις για τον Χαβιέρ Τσιτσαρίτο Ερνάντες.

Ο 26χρονος Μεξικανός διεθνής δεν εντάσσεται στα πλάνα του Ολλανδού προπονητή Λουίς Φαν Χάαλ και ο διευθύνων σύμβουλος της «Κυρίας» προσπάθησε να καταλάβει αν υπάρχουν οι βάσεις για τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς. Παράλληλα ο ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει και την Ιντερ, αρέσει πολύ στον Ερικ Τοχίρ και στο περιθώριο του φιλικού παιχνιδιού των δύο συλλόγων στις ΗΠΑ έγινε με πρωτοβουλία από τους διοικούντες των «ιντερίστι» μια συζήτηση με τους ανθρώπους των «κόκκινων διαβόλων» και τον μάνατζερ του παίκτη.

Το αφεντικό των «νερατζούρι» προσπάθησε να βάλει στην κουβέντα μια ανταλλαγή με τον Φρέντι Γκουαρίν. Αμφότερες οι απόπειρες των δύο ιταλικών συλλόγων έπεσαν στο κενό, αλλά οι Άγγλοι απάντησαν ορίζοντας τιμή στον Τσιτσαρίτο: 11 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό που με το πέρασμα των ημερών και όσο φτάνουμε προς τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου αναμένεται να κατέβει.

Οι Γιουβεντίνοι τώρα συνεχίζουν να παρακολουθούν και την δύσκολη περίπτωση του Εζεκίελ Λαβέτσι (όπως και η Μίλαν), η καταρχάς παραμονή ή αναχώρηση του οποίου φέρεται να συνδέεται άμεσα με το αν η Παρί Σεν Ζερμέν καταφέρει να αποκτήσει ή όχι τον Άνχελ Ντι Μαρία

Πολύ δύσκολη τώρα είναι και η τρίτη υποψήφια επιλογή, εκείνη του Στεφάν Γιόβετιτς.
Κεφάλαιο αμυντικός και εδώ το πρώτο όνομα είναι αυτό που φανέρωσε ο ίδιος ο Μαρότα, ήτοι ο Ματία Νάσταζιτς. Ο πρώην της Φιορεντίνα και νυν της Μάντσεστερ Σίτι έχει στείλει θετικά μηνύματα προς το Τορίνο, αλλά το εμπόδιο είναι ότι οι Τορινέζοι θα πρέπει να πείσουν τον αγγλικό σύλλογο να παραχωρήσει τον 21χρονο Σέρβο δανεικό. Και για τις δύο μεταγραφές -επίθεση και άμυνα- η «Κυρία» ψάχνει λύσεις με περιορισμένο κόστος.

Ζητήθηκαν πληροφορίες για τον Κώστα Μανωλά, για τον οποίο ο Ολυμπιακός ζητάει 15 εκατομμύρια ευρώ. Για τον έτερο υποψήφιο Κολομβιανό Μπαλάντα είναι δυνατό το πρέσινγκ της Βαλένθια, η οποία, όμως, για να τον αποκτήσει πρέπει να ελευθερώσει θέση έξω-κοινοτικού, εξ’ ου και οι «νυχτερίδες»… χτυπούν και την πόρτα της Σαμπντόρια για τον Μουστάφι – και αυτό το όνομα είναι στην ατζέντα του Μαρότα.

Άλλη εναλλακτική επιλογή είναι ο Σάβιτς και εδώ μένει να δούμε πώς έχει πάρει η Φιορεντίνα το γεγονός ότι οι Τορινέζοι έστειλαν τον Ίσλα στην ΚΠΡ -συζητούσαν ανταλλαγή με τον Σάβιτς- για να διαπιστωθεί αν η διαπραγμάτευση για τον 23χρονο Μαυροβούνιο μπορεί να συνεχιστεί με τη διοίκηση των βιόλα, με τελευταία ονόματα υποψήφια εκείνα των Σαπάτα (Μίλαν) και Ντεντέ (Κρουζέιρο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: