JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Πάει προς ανανέωση ο Πογκμπά.



Ο Πολ Πογκμπά δεν είναι πλέον ταλέντο αλλά αστέρι και έτσι τον αντιμετωπίζει η Γιουβέντους, όπως φαίνεται και από την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου.

Ο Μπέπε Μαρότα είπε πριν λίγες μέρες ότι όλο αυτό το διάστημα γίνονται συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για την ανανέωση και ότι σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Ανακοινώσεις, που θα δείξουν και το πόσο υπολογίζουν τον Πογκμπά οι «μπιανκονέρι». Σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ,ο Μίνο Ραϊόλα επιβεβαιώνει ανεπισήμως ότι όλα είναι καλά στη σχέση Πογκμπά-Γιουβέντους και οι συζητήσεις με τον Μαρότα είναι κοντά στην ολοκλήρωση τους.

Το νέο συμβόλαιο του Γάλλου μέσου θα έχει διάρκεια ως το 2019 και οι ετήσιες απολαβές του τον φέρνουν σε πρώτο πλάνο για τους Τορινέζους

Από το ένα εκατ. ευρώ και κάτι που παίρνει τώρα, ο Πογκμπά θα ανέβει στα 5 εκατ. ευρώ ετησίως χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους, ποσό που θα τον φέρει στο επίπεδο των Αρτούρο Βιντάλ και Κάρλος Τέβες!

Με αυτό τον τρόπο η Γιουβέντους δείχνει στον Πογκμπά πόσο τον πιστεύει και ποντάρει πάνω του σε όλα τα επίπεδα πλέον αφού και εμπορικά οι φανέλες του φεύγουν με τρελό ρυθμό, εντός και εκτός Ιταλίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: