JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Vidal«Χαρούμενος που είμαι εδώ».



Πολύ δύσκολα ο Vidal θα αφήσει τη Γιουβέντους για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς στους "μπιανκονέρι" είναι χαρούμενος, όπως τόνισε μέσω instagram.

Ένα από τα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού είναι αυτό ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αν οι Άγγλοι θα αποκτήσουν τον μέσο των πρωταθλητών Ιταλίας, Αρτούρο Βιντάλ.
Τις προηγούμενες ημέρες και όπως τονιζόταν από τα Ιταλικά και τα Αγγλικά μέσα ενημέρωσης ο Χιλιανός μέσος ήταν πολύ κοντά στον να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους διάβολους»,αφού προσωπική του επιθυμία ήταν να συνεχίσει σε αυτούς την καριέρα του,ενώ από την πλευρά τους οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοίμαζαν μια πρόταση ύψους 60 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο ο έμπειρος ποδοσφαιριστής φαίνεται πως αλλάζει γνώμη και πως θέλει να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό των «μπιανκονέρι» και τη νέα σεζόν,αφού στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανέβασε φωτογραφία μαζί με αρκετούς από τους συμπαίκτες του με τους οποίους βρίσκεται στην Τζακάρτα για την περιοδεία της Γιουβέντους στην Ασία,γράφοντας ως σχόλιο: «χαρούμενος που είμαι εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: