JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Μαρότα«Μαζί μας ο Βιντάλ,και ανανεώνει ο Πογκμπά»




Ο Μπέπε Μαρότα ανακοίνωσε την παραμονή του Αρτούρο Βιντάλ στη Γιουβέντους και την σύντομα επίσημη ανανέωση του Πολ Πογκμπά ενώ μίλησε και για επιθετικό και αμυντικό.


Οι Μπιανκονέρι είναι σαφείς εδώ και χρόνια σε ό,τι αφορά την πώληση κάποιου πρωτοκλασάτου παίκτη: Όποιος θέλει να φύγει, θα πρέπει να βγει και να το πει δημοσίως. Στην Αγγλία ήταν σίγουροι από την αρχή του καλοκαιριού ότι αυτό θα γίνει με τον αλλά έχουμε φτάσει στις 20 Αυγούστου και δεν έγινε, με τον Μαρότα να είναι απόλυτος πλέον: «Ο Αρτούρο δεν μας ζήτησε ποτέ να φύγει, εμείς δεν σκεφτήκαμε ποτέ να τον πουλήσουμε και εδώ που φτάσαμε νομίζω πως αυτό το κεφάλαιο πρέπει να κλείσει».
Βιντάλ

Από εκεί και πέρα, ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους επιβεβαίωσε τα ιταλικά δημοσιεύματα για ανανέωση του Πογκμπά ως το 2019 λέγοντας ότι «έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα πάνω στο θέμα της ανανέωσης και νομίζω πως είμαστε κοντά στην ανακοίνωση» ενώ χαρακτήρισε δύσκολη υπόθεση αυτή του Εζεκιέλ Λαβέτσι, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον.
Από εκεί και πέρα, αναφερόμενος στο θέμα του αμυντικού που φέρεται να ψάχνει η Γιουβέντους, ο Μαρότα είπε ότι «μπορεί να μείνουμε και όπως είμαστε αφού η αποθεραπεία του Μπαρτσάλι πάει πιο γρήγορα από ό,τι αναμενόταν ενώ ο Αλέγκρι έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε στα φιλικά από τον Μαρόνε».


Δεν υπάρχουν σχόλια: