JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Η Γιουβέντους απέκτησε τα ταλαντούχα αδέρφια Άπελτ από τη Βραζιλία



Στα χνάρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βαδίζει η Γιουβέντους η οποία απέκτησε τους νεαρούς Βραζιλιάνους αδερφούς, Γκαμπριέλ και Γκιγιέρμε Απέλτ από την Ρεσέντε.


Μετά από μία κακή σεζόν στο Καμπιονάτο, η Γιουβέντους σκοπεύει να αναγεννηθεί αναζητώντας ταλέντα που θα αφήσουν τη στάμπα τους, φορώντας τη δοξασμένη ασπρόμαυρη φανέλα. Σε αυτό το πλαίσιο, απέκτησε τους αδερφούς Γκάμπριελ και Γκιγιέρμε Άπελτ από τη βραζιλιάνικη Ρεζέντε.

Η Μεγάλη Κυρία θα έχει στη διάθεσή της τους νεαρούς από το καλοκαίρι. Ξόδεψε 2 εκατομμύρια ευρώ και νίκησε την Ίντερ και τη Λίβερπουλ, οι οποίες επίσης είχαν δείξει ενδιαφέρον, για να τους πάρει στο Τορίνο.

Ο Γκάμπριελ Πιρές Απέλτ είναι 17 ετών και οι συστάσεις τον θέλουν να είναι πιo εξελιγμένος αγωνιστικά. Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και σε πρόσφατο αγώνα με τη Φλαμένγκο πήγε πολύ καλά, περιορίζοντας τον Ροναλντίνιο. Ο Γκιγιέρμε (photo) είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος και παίζει ως δεύτερος κυνηγός, στοιχείο που τον φέρνει στη θέση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Βέβαια, από το να πάει στη Γιουβέντους μέχρι να πιάσει κιόλας στην ομάδα, υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση.

Το σημαντικό για τους δύο Βραζιλιάνους είναι πως διαθέτουν κοινοτικά διαβατήρια, άρα, δεν θα πιάσουν θέσεις ξένων. Και γι' αυτό το λόγο, τα αδέρφια Άπελτ έκαναν το μεγάλο βήμα, υπογράφοντας μάλιστα πενταετή συμβόλαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: