JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

O Marotta μιλάει για όλα.


«Για την ανανέωση του Del Piero γίνεται: υπάρχουν μόνο υπογραφές. Ο Del Piero είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα , Ο Buffon; Ποτέ δεν ήταν πρόθυμη η ομάδα να τον πουλήσει. Θα βρούμε τη συμφωνία με την Λίβερπουλ για Aquilani. Ο Del Neri; Εμείς θα αξιολογήσουμε στο τέλοςτης σεζόν.

Ο Beppe Marotta μιλάει για τα πάντα. Απαντά σε ερωτήσεις του Sky Sports , για την αγορά και το μέλλον του Del Neri. Στη συνέχεια, θα προχωρήσουμε για τον Aquilani: « Με την Λίβερπουλ να έχει μια εξαιρετική σχέση, πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταλήξουμε σε συμφωνία. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Υπάρχει το δικαίωμα εξαγορας. Εμείς θα συναντηθούμε σύντομα μαζί τους για να καταλήξουμε σε συμφωνία . " Για τη μεσαία γραμμή του μέλλοντος και την περίπτωση του Montolivo: " Είναι ένας καλός παίκτης, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός είναι υπήκοος. Αλλά τώρα είναι ένας παίκτης της Φιορεντίνα και έχουμε απόλυτο σεβασμό. "

Η ΑΓΟΡΑ - Πέρυσι υπήρξε μια επανάσταση. Αυτό το καλοκαίρι, τι πρέπει να περιμένουμε " Το περασμένο καλοκαίρι, μιλήσαμε για την ανανέωση. Σκοπός της ήταν να κλείσει ένα κεφάλαιο και να ανοίξει ένα νέο. Ξεκινήσαμε την ανακαίνιση, θέσαμε τις βάσεις. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε τη βελτίωση για αυτή την ομάδα, έχουμε εντοπίσει τους 2-3 παίκτες ποιότητας που μπορούν να ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο. Όλα αυτά σε σχέση με τις κατευθυντήριες γραμμές της εταιρείας " .

Ο Προπονητής - Ένα πρόβλημα κλειδί είναι η επιλογή του προπονητή για την επόμενη σεζόν: « Δεν είμαστε σε θέση να προβούμε σε κρίσεις ή να δώσει ο νέος προπονητής. Με Del Neri είναι μια διετή έκθεση, θα αξιολογήσουμε αυτή τη σεζόν. Η εταιρεία εργάζεται για να κάνει βελτιώσεις. Με τον προπονητής θα μιλήσουμε την κατάλληλη στιγμή, λαμβάνοντας υπόψη τον επαγγελματισμό, τη δέσμευση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει

Ντελ Πιέρο - Μια από τις προτεραιότητες είναι η υπογραφή συμβολαίου με το αρχηγό και σημαία της Γιουβέντους: « Έχω κολλήσει με τα γεγονότα και τα γεγονότα λένε ότι ο Agnelli μίλησε απευθείας μαζί του, βρήκαν μια συμφωνία εύκολα. Με τους όρους της σύμβασης είναι να θέσει μόνο τις υπογραφές, είναι μια τυπική πράξη. Η συμφωνία, ωστόσο, έχει ήδη επιτευχθεί . "

Μπουφόν - Για μια σημαία όπως ο Buffon, που αναγνωρίζεται ως ο καλύτερος τερματοφύλακας τα τελευταία 10 χρόνια είναι σαφές ότι θα μείνει στην ομάδα. Ποτέ δεν είπαμε ότι θα πωλήθει. Το πρόβλημα δεν τίθεται . "
ΣΤΟΧΟΙ - Τέβεζ, Neymar. Όνειρο ή πραγματικότητα; " Αυτοί είναι δύο καλοί παίκτες που θα θέλαμε να έχουμε. Αλλά όλες οι ομάδες του κόσμου τους θέλουν. Εκτός από το ότι υπάρχει μια οικονομική πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Οικονομικές συναλλαγές δεν είναι εύκολο. Μεταξύ άλλων, γνωρίζουμε ότι η Τσέλσι έχει ήδη υποβάλει συγκεκριμένη πρόταση για Neymar .

WIN - Οι φίλαθλοι θέλουν δικαίως τη νίκη, αλλά δεν είναι εύκολο, ο ανταγωνισμός είναι ισχυρός . "

Mazzarri - Κλείσιμο με μια ερώτηση για τον Mazzarri: «Έχω μια διαφωνία όσον αφορά την Mazzarri. Ίσως υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το ποδόσφαιρο, αλλά το ποδόσφαιρο είναι μέρος της διαλεκτικής. Το μέλλον για την Γιουβέντους; Έχει συμβόλαιο με την Νάπολι και ο De Laurentiis έχει κάνει σαφείς δηλώσεις χθες ... . " Και αυτό θα παραμείνει τουλάχιστον δύο χρόνια στην Νάπολι. Θα δούμε.

3 σχόλια:

Un Gobbo ad Atene είπε...

In bocca al lupo!

Juve-ntinos.!!! είπε...

Ευχαριστώ Gobbo, εσύ μας δείχνεις το δρόμο και μεις απλώς σε ακολουθούμε. Να είσαι καλά φίλε και συνοδοιπόρε.

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ευχαριστώ :)

Όσο περισσότερες φωνές στο internet, τόσο ισχυρότερα θα ακουστεί η φωνή μας. Στην Ιταλία το καταφέρνουμε, καιρός να γίνει και στην Ελλάδα