JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ο Buffon μιλάει για όλους και για όλα




Ο τερματοφύλακας της ΓΙΟΥΒΕ μιλάει για το μέλλον του στη Γιούβε και το συμβόλαιο του. Αυτό είναι μέρος της μελλοντικής συζήτησης. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2013 και τίποτα δεν με κάνει να σκεφτώ κάτι άλλο. Θα ήθελα ακόμα να κερδίσω με την Γιουβέντους τίτλους, ελπίζω να τα καταφέρω. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίζουμε και να πείσουμε τους φιλάθλους μας. " Ο Gigi Buffon υπερασπίστηκε τον προπονητή της Γιουβέντους, μετά την ισοπαλία με την Κατάνια. Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους παίρνει την πλευρά του προπονητή, αμφισβητείται από τους κριτικούς και τους οπαδούς.«Για μένα δεν είναι δίκαιο να πληρώνουν πάντα οι τεχνικοί, εξήγησε στο Sky. Για μένα είναι ο μόνος που δεν είναι ένοχος ».Όλοι έχουμε ευθύνες μας.

Για το μέλλον του - Μπουφόν μιλάει για το μέλλον του. Προσπαθώ να βρω το ρυθμό μου και να νιώθω καλά στο παιχνίδι. Έχω ένα συμβόλαιο με τη Γιουβέντους μέχρι το 2013 και τίποτα δεν με κάνει να σκεφτώ κάτι άλλο. Θα ήθελα ακόμα να κερδίσω με τη φανέλα της Γιουβέντους τίτλους. Ελπίζω ότι αυτό είναι δυνατό. "

Για τον αγώνα με την Κατάνια – Ο Buffon είναι ακόμη θυμωμένος με την ισοπαλία 2-2 με την Κατάνια. «Είναι μια χρονιά με σκαμπανεβάσματα. Ο αγώνας κατά της Κατάνια ήταν απίστευτος. Η λύπη και η θλίψη για την ισοπαλία εξακολουθούν να είναι τεράστιες. Στο τέλος του αγώνα ήμουν θυμωμένος που χάσαμε τη νίκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Τώρα ο πραγματικός στόχος είναι να διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια μας όταν φοράμε τη φανέλα της Γιουβέντους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για όλα τα εκατομμύρια των οπαδών μας. Έχουμε καθήκον να μην αφήσουμε άλλους πόντους στο δρόμο μέχρι το τέλος.

Για τον Ντελ Πιέρο – Ο Άλεξ είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για την ομάδα και για όσα έχει κάνει και κάνει σε όλα αυτά τα χρόνια στη Γιουβέντους. Είναι μοναδικός και απερίγραπτος. Θα παραμείνει για πάντα στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: