JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Για να ξυπνάνε μερικοί εκεί στο Τορίνο



Διαβάζουμε σε όλα τα site για την πιθανότητα να προσληφθεί τη νέα σεζόν για προπονητής της Γιουβέντους ο mancini και ότι ο Pavel Nedved να είναι αυτός που εισηγήται να έρθει ο εν λόγο (κύριος) ο θεός να τον κάνει.

Λοιπόν για να λέμε τα πράγματα ξεκάθαρα εγώ και πολύ άλλοι Γιουβεντίνοι πιστεύω δεν γουστάρουν να έρθει στην ομάδα μας αυτός που όπου σταματούσε και μιλούσε έλεγε τα χειρότερα για την Γιούβε και τώρα να τον φέρουν να κάτσει και στον πάγκο της.

Μην τρελαθούμε τελείως, να έρθει ποιός ?

Αυτός που πανηγύριζε το 2006 σαν μικρό παιδί με την τιμωρία της Γιούβεντους και χαιρόταν σαν τρελός το πρωτάθλημα που πήρε στα χαρτιά ως 3ος και κατά ιδρωμένος, που έκανε φιέστα στο μεάτσα με ξένο τίτλο, αυτός που έβγαζε όλο του το μίσος για την ομάδα που τον κανόνιζε κάθε χρόνο και ήταν αιώνια 3ος αυτός και η ομάδες που προπονούσε, τι να τον κάνω αυτόν, να έρθει να με κάνει ίντερ αιώνια 3η η να με κάνει λάτσιο, καλά είναι στη αγγλία.

Ε όχι ρε μάγκες δεν με νοιάζει αν είναι καλός η κακός προπονητής δεν με νοιάζει σας λέω, δεν γουστάρω όμως να δικαιώσω σαν ομάδα αυτόν που με κατηγορούσε σαν κλέφτη και σαν ψεύτη και να τον ανταμείψω κιόλας με το να τον προσλάβω για προπονητή μου. ΕΛΕΟΣ.

Για να ξυπνάνε μερικοί εκεί στο Τορίνο που έχουν βαλθεί να κάνουν τη Γιούβε μας τόσο μα τόσο μικρή ομάδα, ρε σεις κάτι τύπους σαν τον mancini ο Gianni Agnielli τους έστελνε να του αγοράζουν πούρα όχι να κάθονται στο πάγκο την λατρείας μας.

ΤΕΛΟΣ.

Ποτέ στη Γιούβε άνθρωποι σαν αυτούς τους απατεώνες που με τα κόλπα τους μας έστειλαν πολλά χρόνια πίσω χωρίς καμιά απόδειξη για όσα μας είχαν προσάψει το 2006.

Αλλά η θεία δίκη είναι κοντά . Mancini vaffanculo.-

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

allo8rhskous oxi sthn megalh JUVE.