JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Moggi: «Αντρέα, τώρα πάρε κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της Γιούβε.


Ο πρώην διευθυντής Γιουβέντους Λουτσιάνο Μότζι μίλησε και πάλι κατά τη διάρκεια του δημοφιλούς ραδιοφωνικού προγράμματος Τρελός για την Γιουβέντους .


-Αγαπητέ Luciano, κάθε φορά που θα ανακοινώνουμε την παρουσία σας στους φιλάθλους κατακληζόμαστε από χιλιάδες μηνύματα για σας.

«Ευχαριστώ τους οπαδούς για την αγάπη που μου δείχνουν είναι πάντα ωραίο."


-Δεδομένου ότι πολλοί μας ζητούν να μας μιλήσετε για την ενδεχόμενη επιστροφή σας στη Γιουβέντους, αφήνουμε καμιά ελπίδα;

"Αφήστε το, δεν μπορώ να ξέρω αυτή τη στιγμή αλλά ποτέ μη λες ποτέ, αγαπάω τόσο πολύ τη Γιούβε!"


-Την περασμένη εβδομάδα είδαμε ακούσαμε σχετικά με την ενδεχόμενη ανανέωση της θητείας του Delneri.

«Το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι ο προπονητής της Γιουβέντους. Υπάρχουν παίκτες που δεν χρειάζονται για τη Γιουβέντους πρέπει να τους πουλήσει και να αγοράσει νέους και πιο ποιοτικούς παίκτες έτσι ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστική. "


-Η τρέχουσα ομάδα έχει μεγάλους παίκτες, αλλά δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα .....

"Η Γιουβέντους έχει ξοδέψει τόσα πολλά χρήματα φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια και αγόρασε παίκτες μέτριους σε υψηλές τιμές, νομίζω ότι οποίος αγόρασε αυτούς τους παίκτες θα είναι επίσης σε θέση να τους μεταπωλήσει..."


-Ο Delneri φαίνεται να είναι υπ’ ατμόν, υπήρξαν πολλά ονόματα για τη διαδοχή του στον πάγκο. Ρωτάμε: ποια είναι η γνώμη σας μεταξύ του προπονητή που θα πρέπει να έρθει στο Τορίνο;

"Mazzarri και Spalletti αλλά Mancini."


-Αλλά Mancini θα μπορούσε να κάνει πολύ καλά στο Τορίνο, κατά τη γνώμη σας;

"Είναι ένας καλός προπονητής και αν ρίξουμε μια ματιά για την ποιότητα Mancini είναι το μεγαλύτερο όνομα μεταξύ εκείνων που έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής. Τότε υπήρχε μια αντίθεση στο παρελθόν χωρίς αμφιβολία με πολλές υπερβολές από πλευράς του, αλλά όταν είσαι σε μια άλλη ομάδα που έχει να πάρει τίτλο πολλά χρόνια σκέφτονται μόνο αυτό. Ήταν υπερβολικός, αλλά μετά άλλαξε γνώμη. Πολλά πράγματα ειπώθηκαν, όταν ήρθε στην Νάπολη να καταθέσει στη δίκη όλα όσα έλεγε τότε κατέρευσαν. "


-Τι θα μπορούσε να πείσει Mancini να αφήσετε μια εταιρεία τόσο φιλόδοξο όσο η Μάντσεστερ Σίτι να προσγειωθεί στη Γιουβέντους;

«Αλλά στην πραγματικότητα, Mancini θα παραμείνει στο ...." Μάντσεστερ Σίτι


-Χωρίς τίτλο και έξω από το Champions League, θα μπορέσουν στη Γιουβέντους να αγοράσουν καλύτερους παίκτες;

"Θα πρέπει να ανοίξει το πορτοφόλι σου ή να κάνετε όπως κάναμε όταν δεν είχαμε διαθέσιμα χρήματα, αλλά είχαμε την δυνατότητα πώλησης παικτών, σε υψηλότερη τιμή για να αγοράσει τους καλύτερους παίκτες σε χαμηλότερες τιμές. Όταν δεν έχετε τα χρήματα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε εφευρετικότητα ».


-Αυτή τη φορά το περασμένο έτος, ο Andrea Agnelli έγινε πρόεδρος της Γιουβέντους, αλλά δεν θα λάβει καμία απόφαση επειδή Marotta και Delneri είχαν ήδη επιλεγεί. Τώρα θα επικαλεστεί τη θέλησή του;

"Θα πρέπει να ακουστούν. Η κατάσταση είναι κρίσιμη, όχι επειδή γι 'αυτόν το τρέχον έτος έχει πάει καλά, αλλά τώρα πρέπει να πάρει κρίσιμες αποφάσεις. "


-Ιμπραΐμοβιτς και πάλι είναι καθοριστική η συμβολή του στην Ιταλία. Υπήρχε η πιθανότητα για την Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι για να τον πάρει ακριβώς αντί πολλούς τακτικούς παίκτες που δεν έχουν μετακινηθεί ένα γιώτα την αξία της ομάδας; Θα έχουν βοηθήσει Andrea Agnelli, έπρεπε να το πάρει πίσω, αν τον ρώτησε;

"Φυσικά. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα το έκανα, θα είχα σίγουρα βοήθησαν να είναι σε θέση να επαναλάβει. Ιμπραΐμοβιτς είναι ένας παίκτης που του αρέσει να κάνει τη δουλειά που κάνει. Θα ήταν στην Γιουβέντους και σίγουρα θα μπορούσαμε να επανέλθει. "


-Το πρώτο όνομα που ο Luciano Moggi θα μπορούσε να επικεντρώσει το ενδιαφέρων του για τον επόμενο χρόνο και πόσο χρονικό διάστημα οι οπαδοί πρέπει να περιμένουν να επανέλθει η Γιουβέντους στα επίπεδα που ήταν το 2006;

"Η Juve το 2006 δεν θα επιστρέψει σύντομα, αγοράστηκαν πάρα πολλοί παίκτες που δεν έχουν καμία σχέση με την Γιουβέντους, οπότε πρώτα πρέπει να απαλλαγούμε από αυτούς και στη συνέχεια να ξεκινήσουμε από την αρχή. Αλλά τα ονόματα δεν κάνουν .. "


-Όσον αφορά το επιχείρημα του Calciopoli, για πρώτη φορά κατά τη διαδικασία των δικηγόρων στη Νάπολι η Γιουβέντους παρενέβη. Και αυτό για το φόβο μιας αξίωσης για αποζημίωση εναντίον τους;

«Το έκαναν επειδή ήταν καιρός να το κάνουμε και γιατί έπρεπε να κάνουν κάποια στιγμή στην όλη διαδικασία μου έμεινε μόνος."


-Πολλά είναι τα μηνύματα από τους ακροατές μας, που μας θυμίζουν πως μόνο ο κόσμος της ομάδας ήταν ο μόνο υπεράσπιση της Juve σε αυτά τα πέντε χρόνια.

"Σε αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Είμαι πιο τρυφερός από εκείνους τους Γιουβεντίνους που την έσυραν στην άβυσσο το 2006. "


-Να σας ευχαριστήσω, ζητάμε εφόσον συμμετέχουν σε πρόσωπο σε ένα γεγονός στο μέλλον της Γιουβέντους οπαδούς να κατεβαίνει στους δρόμους μαζί τους;

«Σίγουρα, χωρίς αμφιβολία. Όταν κάποιος κάνει τα πράγματα σωστά δεν υπάρχει ντροπή, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ποτέ δεν έχω κάνει πράγματα που διάβασα ότι έχουν κάνει άλλοι πρόεδροι, γι 'αυτό υπερασπίστηκα τη Γιουβέντους. Μόνο το ποδόσφαιρο συναντήθηκα με τις παρακολουθήσεις, δούλευα εκείνη την εποχή. Και ίσως το έκανα καλύτερα από άλλα ...."


-Luciano, Σας χαιρετώ. Και όλοι οι φίλαθλοι ελπίζουν θα επιστρέψει στην Γιουβέντους το επόμενο έτος χάρη στη φιλία σας με τον Andrea Agnelli.

«Ευχαριστώ πολύ όλους για αυτήν την εκτίμηση. Τα λέμε σύντομα ....."

Δεν υπάρχουν σχόλια: