JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ανοικτή επιστολή προς τον Πρόεδρο Αντρέα Ανιέλι για την επέτειο του Heysel.



Προς τον Πρόεδρος Andrea Agnelli

Σχετικά για τον εορτασμό της 25ης επετείου της τραγωδίας του σταδίου Heysel, 29η Μαΐου 2010, πριν λίγο καιρό στις οικογένειες των θυμάτων, υποσχεθήκατε ότι θα δημιουργηθεί μια θέση στο νέο σπίτι μας για να θυμόμαστε αυτούς τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο Heysel στης 29 Μαΐου 1985.

Ο διευθύνων σύμβουλος Ζαν Κλοντ Μπλαν, ο οποίος, απαντώντας στην παρατήρηση του μετόχου του ομίλου, δήλωσε ότι στο νέο συγκρότημα θα κατασκευαστεί «μνημείο» για να τιμήσει τους νεκρούς. Ελπίζουμε να δώσει τελικά τον κατάλληλο φόρο τιμής σε εκείνους τους 39 φιλάθλους μας οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στις Βρυξέλλες στης 27 Μαιου 1985, για να μείνει για πάντα στις καρδιές των φιλάθλων μας.

Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες διαβάζουμε στα περιοδικά και τη μεγαλύτερη μάζα των μέσων ενημέρωσης να μιλάνε για τις νέες ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις του νέου γηπέδου μας, όπως σούπερ μάρκετ, κινηματογράφους και παρόμοιους χώρους, αλλά για τον «χώρος μνήμης», δεν έχουμε ακούσει στις ειδήσεις.

Κύριε Πρόεδρε, όλοι οι λάτρεις της Γιουβέντους σας καλούν να τηρήσετε την υπόσχεσή του, αποδεικνύοντας ότι το να είσαι «Γιουβέντους» είναι κάτι πολύ μεγάλο.

Η δημιουργία της αίθουσας μνήμης στο νέο γήπεδο στο Τορίνο αφιερωμένη στους 39 μας αγγέλους που χάθηκαν τόσο άδικα, με δωρεάν είσοδο, για να τιμήσουν το μαρτύριο τους και να μείνει στην ιστορία μια διδασκαλία του ανθρώπινου πολιτισμού κατά της βαρβαρότητας.

Εν τω μεταξύ, θα ήταν δίκαιο να προστεθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους ειδικής σελίδας για το Heysel, όπου όχι μόνο αξίζει να θυμηθούμε τους 39 οπαδούς της Γιουβέντους που πέθαναν με ένα τραγικό τρόπο με τον οποίο όλοι γνωρίζουμε, αλλά και να ενημερώνονται σχετικά οι φίλαθλοι που θα έρχονται στο νέο γήπεδο, και τις προσπάθειές σας σχετικά με τις επετείους που θα ακολουθήσουν, κάθε 29ης Μαΐου να τιμήσουμε τη μνήμη ενός γεγονότος τόσο τραγικού στην ιστορία της Γιουβέντους.

Αναμονή για ένα ευχάριστο σχόλιά σας, Σας χαιρετούμε εγκάρδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: