JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Elkann: Η Γιουβέντους διανύει μια περίοδο αλλαγής. Χρειάζεται χρόνος "

"Χρειάζεται χρόνος για μια Juve πιο νεανική και ανταγωνιστική". Φίλαθλοι, Exor, Οικογένεια μαζί για ένα θετικό μέλλον

"Στη Juventus είναι σε εξέλιξη μια αλλαγή που απαιτεί χρόνο για να υπάρξει μια ομάδα πιο νέα και ανταγωνιστική". Το είπε ο John Elkann, ρόεδρος της Exor, στη Γενική Συνέλευση των μετόχων του Ομίλου των Agnelli που κατέχει το 60% της Juventus και στην οποία θα εγκριθούν τα οικονομικά αποτελέσματα: η χρήση 2009 είχε κλείσει με ζημία 388,9 εκ. ενώ η χρήση 2010 κλίνει θετικά (+136,7 εκ).
Απευθυνόμενους στη Συνέλευση, όπου μετείχε και ο Andrea Agnelli, o John Elkann απάντησε ακόμα, όσον αφορά τη Juventus, πως "οι προοπτικές συνδόνται με ένα ένα μεγάλο γεγονός που θα λάβει χώρα αυτή τη χρονιά, τα εγκαίνια του νέου σταδίου και του σχεδίου επί του οποίου γίνονται εργασίες ως το 2014. Τα επόμενα Διοικητικά Συμβούλια της Juventus θα αποφασισουν τους στόχους καιμ αν υπάρχει ανάγκη υποστήριξης, ως Exor θα τη δώσουμε".
Αναφερόμενος στο χρηματοδτικό fair play που προωθεί η Uefa, o John Elkann είπε: "οι ντιρεκτίβες της Uefa επιβάλλουν μια ισορροπία ανάμεσα στο αθλητικό επίπεδο και την οικονομική ισορροπία. Για τους φιλάθλους, πρέπει να αποφευχθούν τα πυριτεχνήματα όπως εκείνο της Roma ή και του Torino". Ο πρόεδρος της Exor είπε ότι στην περίπτωση της Roma δημιουργήθηκαν διαδοχικά πολυμετοχικά σχήματα για να εξσφαλίσουν έσοδα "αλλα΄συχνά δεν το κάνουν ή το κάνουν για μόνον για συγκεκριμένο διάστημα".
Ο John Elkann έκανε και ειδική αναφορά στους φιλάθλους: "πρέπει να δούμε πώς, στο μέλλον, θα μπορέσουν σα συμμετάσχουν περισσότερο οι tifosi, και χάρη στο νέο στάδιο που ολοκληρώνεται", είπε εισημαίνοντας πως το νέο στάδιο θα είναι "ένας χώρος πολύ όμορφος, θα υπάρχει μουσείο, θα γίνει ένας ζωντανός χώρος και θα αυξηθούν τα έσοδα του συλλόγου", πρόσθεσε επισημαίνοντας πως τα "επιτυχημένα μοντέλα στην Ευρώπη είναι πολύ συνδεδεμένα με τους φιλάθλους και το χώρο της αθλητικής πραγματικότητας, όπως γίνεται με τη Barcelona που χθες πέτυχε μια σημαντική νίκη και με τη Bayern. Πρέπει να γίνει κατανοητό πώς οι tifosi θα μπορέσουν να είναι ενεργό μέρος με την Exor και την οικογένεια στο μέλλον του συλλόγου για να συνεχίσουμε να χτίζουμε ένα μέλλον θετικό σύμφωνα με τις παραμέτρους που αλλάζουν", κατέληξε ο Elkann.

Δεν υπάρχουν σχόλια: