JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Οδεύουν προς το τέλος οι εργασίες για νέο γήπεδο.

Προχωράνε τα έργα για το νέο γήπεδο της Γιουβέντους με γοργούς ρυθμούς και από αυτό που βλέπουμε από τις τελευταίες φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Juventus.com πολλά αποτελέσματα είναι ήδη ορατά, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. "Η κάλυψη έχει πλέον ολοκληρωθεί, το γήπεδο άρχισε να αποκτά την τελική του μορφή » . Έτσι ο μηχανικός Ρίτσαρντ Αβραάμ σε συνέντευξη στο Juventus Channel "ειδική" για το νέο γήπεδο, "η καθιέρωση ισότιμων όρων, τα αποδυτήρια είναι έτοιμα. Έχουν επίσης ολοκληρωθεί τα συστημάτα άρδευσης, η διάθεση του νερού και τη θέρμανση του χώρου και πρόκειται να θεσπιστούν της στρωματογραφίας του το ίδιο το πεδίο. "

Η οροφή του γηπέδου, που αποτελείται από περισσότερα από 7.000 αντικείμενα με τα διάφορα εφέ χρώματος. Στην κορυφή αυτής, θα στηθεί η ιταλική σημαία που αντανακλά το χρώμα των ναυπηγείων » , είπε Eng. Αβραάμ.

"Κατά τους πρώτους μήνες του έτους άρχισε και συνεχίζεται με τα οδικά έργα και την ανασυγκρότηση των δρόμων και των πεζοδρομίων. Τέλος ο Ρίτσαρντ Αβραάμ - συνεχίζονται οι εργασίες για τη δημιουργία περίπου 4.000 θέσεων στάθμευσης. Είναι έχουν σχεδόν ολοκληρώσει την πρώτη παρτίδα, που είχαν ήδη θέσει τα δέντρα και προχωρεί ταυτόχρονα με τις παρτίδες 2 και 3. Εννοώ όλες οι θέσεις εργασίας είναι στην τελική φάση.

Ένα ιταλικό γήπεδο

Όσο για το πώς να ζει το ποδόσφαιρο, θα ήταν εμπνευσμένα από την τυπική ιταλική ευθυμία, υπενθυμίζοντας το γήπεδο ως τόπος συνάντησης και διασκέδασης , αξέχαστες στιγμές για να περάσουν με τους φίλους, την οικογένεια και άλλους οπαδούς. Η αρχιτεκτονική συγκεκριμένη ιδέα και ενισχύει το θέαμα του ποδοσφαίρου : δεν αποτελεί εμπόδιο θα διαιρέσει τους οπαδούς από το πεδίο, η στίβος θα είναι μια μακρινή ανάμνηση και των εισόδων της περίπτερα θα αποτελείται από 16 κρεμαστές γέφυρες. Οι χώροι θα είναι μεγάλα, εύκολα ελεγχόμενη πρόσβαση για μέγιστη ασφάλεια να κάνει κάθε παιχνίδι μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού . Αλλά υπάρχουν κι άλλα: το σύστημα στην Ιταλία Γιουβέντους θα εισαγάγει την έννοια του σταδίου που δεν ζει μόνο τις Κυριακές, αλλά επτά ημέρες την εβδομάδα. Μια θέση ανοιχτή σε όλους, όχι μόνο για την πλούσια σε ασβέστιο και υπηρεσίες.

Το γήπεδο με στυλ

Η κατηγορία και το ύφος που διακρίνουν την ιστορία από την αρχή της Γιουβέντους έχουν επίσης οδηγείται ο σχεδιασμός του νέου γηπέδου της Juventus. Το σύστημά μας δεν θα είναι ένα απλό αρχιτεκτονικό προϊόν, αλλά ένα αληθινό έργο του σχεδιασμού , χάρη στη συμβολή των δύο πιο διάσημο από το ιταλικό τοπίο: Fabrizio Giugiaro και Paolo Pininfarina . Δάπεδα, έπιπλα, σαλόνι, καθίσματα και ορθοστάτες: κάθε στοιχείο είναι η εσωτερική τους τομείς της εξωτερικής, θα βασίζεται στην αριστεία στον βιομηχανικό σχεδιασμό.

Το γήπεδο στην πόλη

Η νέα μονάδα θα έχει επίσης αντίκτυπο στην αστική ανάπτυξη της εξαιρετικά μεγάλης έκτασης.Γεννημένος από τις στάχτες της ιστορικότητας των Άλπεων, το νέο γήπεδο της Juventus θα τοποθετηθεί στο κέντρο μιας μεγάλης περιοχής του Τορίνο με αποτέλεσμα την αναβάθμιση μια μεγάλη περιοχή της πόλης : την τεράστια εμπορική περιοχή, των δημόσιων χώρων και χώρων στάθμευσης, κάνουν την περιοχή ένα πραγματικό κέντρο διασκέδασης της πόλης , στη διάθεση των οπαδών, ακόμα και τις ημέρες όταν δεν υπάρχει παιχνίδι. Οι νέες εγκαταστάσεις, τέλος, πρόκειται να καταστεί πλήρως το νέο σύμβολο του Τορίνο , η αριστεία,

Δεν υπάρχουν σχόλια: