JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Μαρότα: "Είναι πολλά τα 30 για Γιόβετιτς"

Οι άνθρωποι της Φιορεντίνα έβαλαν… φρένο στις ορέξεις της Γιουβέντους για την απόκτηση του Στέφαν Γιόβετιτς, καθώς ζητούν 30 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσουν τον παίκτη, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τις αρχικές βλέψεις της «μεγάλης κυρίας».
Οι απατήσεις των «βιόλα» κρίνονται υπερβολικές από τους «μπιανκονέρι», οι οποίοι αναζητούν την κατάλληλη «φόρμουλα», ώστε να δουν τον νεαρό Μαυροβούνιο με τη φανέλα της ομάδας τους από τη νέα χρονιά. Ο Μπέπε Μαρότα μίλησε για την περίπτωση του ταλαντούχου επιθετικού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Γιόβετιτς ανήκει στους παίκτες που θα αποχωρήσουν από τη Φιορεντίνα. Αυτό σημαίνει πως οι άνθρωποι της ομάδας θα τον πουλήσουν. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να ορίζει μια τιμή, ωστόσο τα 30 εκατομμύρια που ζητάει η Φιορεντίνα είναι πάρα πολλά. Θα δούμε...».
Ο γενικός διευθυντής των πρωταθλητών Ιταλίας μίλησε και για την περίπτωση του Κλαούντιο Μαρκίζιο, για τον οποίο ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες του εξωτερικού: «Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει το DNA της Γιουβέντους μέσα του. Από τη μεριά μας, δεν έχουμε πρόθεση να τον πουλήσουμε, αλλά θα πρέπει να θέλει να μείνει και ο ίδιος», είπε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: