JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ανανέωση συμβολαίου στον Pogba.



Πήρε μόλις ένα χρόνο στον Paul Pogba να εισάγετε στις καρδιές των οπαδών της Γιουβέντους και επιβεβαιώθηκαν ως απόλυτο φαινόμενο σε διεθνές επίπεδο, έτσι ώστε να πείσει τον Didier Deschamps να το καλέσει  στην ανώτερη εθνική ομάδα στα 20 του χρόνια. 
Μετά από μόλις μερικά παιχνίδια ο«Octopus»όπως μετονομάστηκε από τους υποστηρικτές της Γιουβέντους, για να καταλάβουν τι γίνεται και γιατί ο Sir Alex Ferguson ήταν τόσο θυμωμένος με τη Γιουβέντους που τον άρπαξε με μηδενικό κόστος. 
Τώρα, μετά από ένα πρωτάθλημα στην πρώτη του σεζόν στην Ιταλία,ο Pogba βιώνει και οδηγεί την Γαλλία  Κάτω των 20 στο Παγκόσμιο Κύπελλο και την αγοραία αξία του, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, να είναι τουλάχιστον  25 εκατομμύρια
Ποσό που η  Γιουβέντους δεν έχει την πρόθεση να δεχθεί από κανέναν,οAntonio Conte θέλει να χτίσει τη μεσαία γραμμή του μέλλοντος σε αυτόν.
Ο Pogba θα έχει κάποιες ημέρες ανάπαυσης και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Τορίνο για να παρατείνει τη σύμβαση του που λήγει το 2016-2017 με πολλές μικροαλλαγές της δέσμευσης, η οποία θα πάει από το σημερινό 1,5 εκατ. ευρώ σε 2,5 ευρώ ετησίως.