JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Αποκλείσμος στα πέναλτι για την Ιταλία.



Η Ισπανία θα είναι η αντίπαλος της Βραζιλίας στον τελικό του Confederations Cup, μετά την πρόκρισή της επί της Ιταλίας στα πέναλτι με 7-6 (0-0 η κανονική διάρκεια). Οι ποδοσφαιριστές του Τσέζαρε Πραντέλι προσπάθησαν, κράτησαν στο… μηδέν τους παγκόσμιους Πρωταθλητές, όμως στάθηκαν άτυχοι στη διαδικασία των πέναλτι με μοιραίο τον Μπονούτσι, που το έστειλε άουτ.
Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες μπήκαν κάπως χαλαρά, όμως η Ιταλία έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, έστω και χωρίς να δημιουργεί την πολύ μεγάλη φάση. Στο 15’ ήρθε ουσιαστικά και η πρώτη ευκαιρία του ματς, με αυτή να ανήκει στους παίκτες του Τσέζαρε Πραντέλι, που είδαν το πλασέ του Τζιλαρντίνο να καταλήγει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Μάτζιο απείλησε και πάλι την εστία των Ισπανών, ωστόσο βρήκε τον Κασίγιας σε ετοιμότητα. Στο 36’ ο ίδιος παίκτης είδε και πάλι τον γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης να λέει «όχι» σε κοντινή κεφαλιά του. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε και η πρώτη ευκαιρία για τους παγκόσμιους Πρωταθλητές στο ματς, με το πολύ καλό σουτ του Φερνάντο Τόρες να καταλήγει άουτ.
Στο δεύτερο… μισό του αγώνα, η «σκουάντρα αντζούρα» έδειχνε να ελέγχει και πάλι τον χώρο του κέντρου, με αποτέλεσμα να μην αφήνει την Ισπανία να κάνει το γνωστό παιχνίδι της. Στο 74 το πλασέ του Πέδρο πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Πικέ στο 85’. Το τέλος του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, χωρίς τέρματα, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στην παράταση.
Τρία λεπτά μετά την έναρξή της, η Ιταλία έφτασε πάρα πολύ κοντά στο γκολ, όμως το σουτ του Τζιακερίνι σταμάτησε στο δοκάρι του Κασίγιας. Από εκείνο το σημείο, η Ισπανία «ανέβασε» την απόδοσή της και προσπάθησε να πάρει… κεφάλι στο σκορ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι ουσιαστικό, εκτός από το δοκάρι που είχε με τον Τσάβι στο 115’.
Στην διαδικασία των πέναλτι, όλα… έγραφαν μέχρι την στιγμή που ήρθε η σειρά του Μπονούτσι, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ. Στη συνέχεια ο Νάβας ευστόχησε και χάρισε το «εισιτήριο» του τελικού στους Ίβηρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: