JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ο Conte είναι δυσαρεστημένος,επιστρέφοντας από τις διακοπές είναι έτοιμος να εκραγεί.




Αφού έχουν αποκτήσει μόνο δωρεάν τον Fernando Llorente τον περασμένο Ιανουάριο,ο Antonio Conte ήταν σαφής πριν από λίγες εβδομάδες με την επιστροφή του από το ταξίδι του μέλιτος θέλει να βρει όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις τακτοποιημένες. 
Μέχρι στιγμής κανείς όμως κανείς δεν ήρθε,εκτός από την εξαγορά του Πελούζο και του Asamoah Γιουβέντους δεν έχει αγοράσει κανέναν,στην πραγματικότητα, είναι πολύ πιθανό ότι οι κύριοι στόχοι της αγοράς πάνε σε άλλες ομάδες. 
Ο GonzaloHiguain είναι πλέον ένα βήμα μακριά από την Άρσεναλ, μετά από πολλές εβδομάδες συζητήσεων,ακόμα και η επίσκεψη του Marotta στην Ισπανία δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα. 
  
Εξίσου περίπλοκο το θέμα Στέβαν Γιόβετιτς,με την Φιορεντίνα που δεν θέλει να πάρει κάτω από 30 εκατομμύρια και προτιμά να πουλήσουμε στο εξωτερικό και όχι στους εχθρούς της. 
 Ακόμα και ο Carlos Tevez μοιάζει αδύνατο να  αποκτηθεί,η κόντρα με την Milan,στο ποια ομάδα θα τον αποκτήσει  μπορεί διαρκέσει  καιρό. 
Για την άμυνα όλες οι προσπάθειες επικεντρώθηκαν στον Angelo Ogbonna,ενώ εξακολουθεί να αναμένει μια απάντηση της Νάπολι για τον Juan Camilo Zuniga. 
 Για να αντισταθμιστεί, μετά την επιστροφή του από τις διακοπές,ο Conte μπορείτε να βρεί παίκτες στην ομάδα που είναι επίσημα στην αγορά, χωρίς να είναι σε θέση να τους πουλήσουν, βλ. De Ceglie , Ziegler , Matri , Quagliarella ... Πώς θα μπορούσαν να εργαστεί ήσυχα με τον Conte γνωρίζοντας ότι πριν από την εποχή θα μπορούσαν και  εξακολουθούν να πωλούνται;  
Επιπλέον οι συνεργάτες  του Conte  είναι ανήσυχοι  για την ορισμένων παικτών που εξακολουθούν να αγωνίζονται με τις Εθνικές τους ομάδες (βλέπε Πίρλο ). 
Λίγες μέρες απέμειναν για την πρώτη συγκέντρωση για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά και ο τεχνικός της Γιούβε θα ήθελε να εργαστεί από την πρώτη κιόλας μέρα με τουλάχιστον το 90% του ρόστερ που θα ασχοληθεί με τη σεζόν 2013-2014. 
 Μερικοί λένε ότι ο Conte είναι ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί,η ηγεσία της Γιουβέντους πρέπει να δράσει γρήγορα και να αποκτήσει τουλάχιστον δύο παίκτες από το υψηλότερο επίπεδο στις επόμενες 20 ημέρες. 

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Μόνο ο conte είναι έτσι? όλοι οι juventinoi είναι και βλέπω και φέτος να μην παίρνουμε επιθετικό επιπέδου CL.

billaras είπε...

Κοίτα Γιάννη ακόμα η μεταγραφική περίοδος δεν ανοιξε ακόμα,αρχίζει 1 Ιουλίου και τελειώνει 2 Σεπτεμβρίου,το να λέμε από τώρα ότι δεν θα γινεί τίποτα είναι αρκατά νωρίς,αλλά όποιος καίγεται στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι,ας ελπίσουμε φέτος το αναμενόμενο πρωτοκλασάτο φορ να αποκτήσουμε.