JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Γιούβε και Άρσεναλ σφάζονται για τον Ιγκουαίν.


Παρότι όλα τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Γκονζάλο Ιγκουαίν έχει συμφωνήσει σε όλα με την Άρσεναλ, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή με σημερινές του δηλώσεις στην “ La Repubblica” αναφέρει ότι ο γιος του ακόμα δεν έχει υπογράψει πουθενά κι όλα παραμένουν ανοιχτά.
Ο Χόρχε Ιγκουαίν, επιβεβαίωσε ότι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και των Άρσεναλ και Γιουβέντους βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, αναφορικά με την αποχώρηση του 25χρονου από το Μπερναμπέου.
Οι “Gunners” ταξίδεψαν μέχρι τη Μαδρίτη για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Αργεντίνου άσου, όμως τα περίπου 20.000.000 ευρώ που πρόσφεραν στον πρόεδρο των “μερένχες”, Φλορεντίνο Πέρεθ δεν έφταναν, καθώς ζητούσε τουλάχιστον 5εκ. ευρώ. ακόμη.
Συν της άλλης, ο γενικός διευθυντής των “μπιανκονέρι”, Μπέπε Μαρότα, την Πέμπτη άφησε να εννοηθεί ότι οι πρωταθλητές Ιταλίας βρίσκονται ακόμη στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή, καθώς τίποτε δεν έχει τελειώσει οριστικά με την περίπτωση του επιθετικού των “blancos”.
«Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, όμως μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο», ανέφερε ο πατέρας του Ιγκουαίν και συνέχισε: «Εμείς δεν θα συμφωνήσουμε με κανέναν αν πρώτα οι σύλλογοι δεν συμφωνήσουν μεταξύ τους για τη μεταγραφή. Είμαι σίγουρος ότι η Άρσεναλ έχει κάνει μία πολύ καλή πρόταση, όπως και η Γιουβέντους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: