JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Εφεση θα κάνει ο Τέβεζ για την ποινή 250 ωρών κοινωνικής εργασίας.


Επανεξέταση της ποινής για κοινωνική εργασία, που του είχε επιβληθεί από τα αγγλικά δικαστήρια τον Απρίλιο, σκοπεύει να ζητήσει ο Κάρλος Τέβεζ αλλά ο νέος παίκτης της Γιουβέντους μπορεί να βρεθεί μέχρι και στην φυλακή! Ο Τέβες, όντας παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι τον Απρίλιο είχε τιμωρηθεί με 250 ώρες κοινωνικής εργασίας επειδή είχε πιαστεί επανειλημμένα να τρέχει με το αυτοκίνητο του.
Ο Τέβες από αυτές τις 250 ώρες έχει κάνει ελάχιστες και όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του, ο Αργεντινός τώρα που έγινε κάτοικος Ιταλίας σκοπεύει να πάει ξανά στα δικαστήρια με σκοπό να αλλάξει η τιμωρία του.
Η πλευρά του παίκτη, είναι αυτονόητο ότι θα υποστηρίξει πως ο Τεβεζ από την στιγμή που αγωνίζεται πλέον στην Γιουβέντους δεν μπορεί να κάνει τις ώρες κοινωνικής εργασίας που του επιβλήθηκαν στο Μάντσεστερ.
Όμως το θέμα τώρα είναι ότι αρκετοί Βρετανοί, νομικοί υποστηρίζουν πως το γεγονός ότι από τις 250 ώρες ο Αργεντινός έχει κάνει ελάχιστες μπορεί να γυρίσει για τον ίδιο «μπούμερανγκ» στο δικαστήριο. Δηλαδή, οι αρχές αντί να μετατρέψουν τις ώρες κοινωνικής εργασίας σε ένα χρηματικό πρόστιμο να αποφασίσουν να τιμωρήσουν τον 26χρονο με ποινή φυλάκισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: