JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Φαβορί Η Γιουβέντους για Κολάροφ

Η Γιουβέντους είναι το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Κολάροφ, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν τα ιταλικά Μέσα.
Μάλιστα, η γνωστή εφημερίδα «Tuttosport» αναφέρει πως είναι θέμα χρόνου να δούμε τον 27χρονο Σέρβο να φοράει τη φανέλα των πρωταθλητών Ιταλίας. Οι «μπιανκονέρι» έχουν συζητήσει ήδη με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι για την περίπτωση του διεθνούς μπακ και πλέον περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις των Άγγλων, κάτι που δεν πρόκειται να αργήσει.
Οι άνθρωποι της Γιουβέντους προσφέρουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τον δανεισμό του παίκτη τη νέα χρονιά και προτείνουν να δώσουν άλλα 5,5 το επόμενο καλοκαίρι για την αγορά των δικαιωμάτων του Κολάροφ. Πολλοί στο Νησί θεωρούν πως η πρόταση δεν καλύπτει τους «πολίτες», όμως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Άλλωστε, καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών αναμένεται να παίξουν και οι προθέσεις του Σέρβου, ο οποίος δείχνει να μην επιθυμεί να συνεχίσει στο Μάντσεστερ αν δεν του εγγυηθεί κάποιος από την ομάδα, ότι θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην αρχική ενδεκάδα του συλλόγου τη νέα χρονιά.
Παράλληλα, η «Tuttosport» υπογραμμίζει στο σχετικό δημοσίευμά της, ότι ο Κάρλος Τέβες θα μπορούσε να βοηθήσει εξίσου στη μετακόμιση του Κολάροφ στο Τορίνο. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα γράφει η γνωστή εφημερίδα, ο Αργεντινός ενημέρωσε ήδη τον άλλοτε συμπαίκτη του για το κλίμα που βρήκε στην Ιταλία και τους «μπιανκονέρι» και σίγουρα αυτά που του είπε είναι ιδιαίτερα θετικά.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχω καταλαβει κατι. Υποτιθεται ο Κοντε θελει να παιζει συστημα με 3 αμυντικους στην Ιταλια και με 4 στην ευρωπη και στο κυπελλο (απο οτι εχω διαβασει). Εστω οτι παιρνουμε Κολαροφ,εχουμε και τον Ασαμοα,θα βολευτουμε,τον Πελουζο για ποιο λογο τον αγορασαμε...??? Και ακομη,ο Κολαροφ που θελει να φυγει για να εχει παραπανω λεπτα,για τοσο θα ερθει...?

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Άκου φίλε μου ο conte είναι πολύ καλός προπονητής αλλά και πολύ μεγάλος μαλάκας γιατί έχει κάτι κολλήματα με πρώην παίχτες του που είχε όταν ήταν προπονητής στην Αταλάντα το 2009-201 παντοιν πελουσο καλή ώρα, να στο πω και αλλιώς αυτοί οι δύο είναι τα μεγαλύτερα βύσματα στην Ιταλία με της πλάτες του conte αυτοί οι δύο θα βάλω και τον De Ceglie που είναι από της ακαδημίες της juve κάνουνε μόνο για serie b.Πάνε να πουλήσουν τον isla που δεν πήρε τις ευκαιρίες του να αποδείξει την αξία του που έβγαζε μάτια με την ουντινεζε και που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τον αγοράσανε την ώρα που έχουνε το βύσμα τον παντοιν και χρειαζόμασταν ένα παίχτη σαν τον armero από τα αριστερά .