JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Ο Marotta μίλησε για Higuain και Marchisio.



Ο Beppe Marotta δήλωσε ότι στη Γιουβέντους "ψάχνουν για ένα εκλεκτικό παίκτη», ενώ σχολιάζοντας για τους Gonzalo Higuain,Carlos Tevez,Στέφαν Γιόβετιτς και ClaudioMarchisio .
Ο γενικός διευθυντής μίλησε στο Sky Sport Italia το βράδυ,εν μέσω αναφορών για τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης,Higuain έχει συμφωνήσει τους όρους με την Άρσεναλ.
"Πολλοί παίκτες προτιμούν τη Γιουβέντους και άλλοι άλλες ομάδες και είμαστε ακόμη στο πρώιμο στάδιο της αγοράς μεταφοράς ", δήλωσε ο Marotta .
«Ποιον προτιμάτε μεταξύ τον Higuain,Γιόβετιτς και Tevez;Θα αναλυθούν και οι  τρεις από αυτούς και είναι πολύ καλοί παίκτες, αλλά δεν θέλω να κλίνω προς κάποιον.
"Έχουμε ήδη υπογράψει με ένα πολύ σημαντικό παίκτη όπως ο FernandoLlorente,που έχει κερδίσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το Παγκόσμιο Κύπελλο.
«Θέλουμε να βελτιωθεί η ομάδα για να γεφυρώσουμε το χάσμα με τους άλλους ευρωπαϊκούς γίγαντες. Ψάχνουμε για ένα εκλεκτικό παίκτης που μπορεί να χωρέσει κερδίζοντας το μοντέλο μας. Προσπαθούμε πάντα να βελτιωθούμε,λαμβάνοντας τις πιθανότητες που η αγορά μας προσφέρει. "
Η Γιουβέντους  επίσης συνδέεται με την αποχώρηση αν και ανανεώθηκε η συνιδιοκτησία  με την Ουντινέζε για τον Mauricio Isla .
«Είναι αλήθεια η Inter έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Isla, αλλά δεν είναι οι μόνοι, οπότε θα δούμε τι πρέπει να γίνει εκεί."
Μονακό και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να είναι διατεθειμένη να προσφέρει  30 εκατ. για τον μέσος Marchisio ο οποίος προειδοποίησε κατά τη διάρκεια της διεθνούς υποχρεώσεως του  πως χρειάζεται να μιλήσει με τον σύλλογο και να ανακαλύψει αν αυτός εξακολουθεί να είναι «σημαντικός».
"Δεν υπάρχει κανένα απολύτως  πρόβλημα με τον Marchisio.Το θέμα θα το συζητήσουμε όταν επιστρέψει. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: